Hem / Föreläsare / Erik Hamrén

Erik Hamrén

Attityd, prestation och hur de hänger ihop.

Sveriges 10:e förbundskapten i fotboll och Islands nuvarande förbundskapten Erik Hamrén har som tränare vunnit flera tunga fotbollstitlar i klubbfotboll, inte bara i Sverige utan också i Norge och Danmark. Under sina föreläsningar tar han med sina deltagare på en inspirerande resa fylld av glädje, energi med fokus på ledarskap och hur han har skapat vinnande lag.

Sverige har ca 175 000 licenserade fotbollsspelare medan exempelvis Tyskland har runt 4 miljoner. Förutsättningarna är inte riktigt de samma men ändå kan Sverige prestera i nivå med dom största nationerna. Så vad är Eriks hemliga recept?

Kanske är det vikten av målsättning där han citerar Nalle Puh ”Om man inte vet var man skall är det ingen idé att skynda sig. Man vet ändå inte när man kommit fram”

Erik är en strålande föreläsare som på ett enkelt och väldigt jordnära sätt kan trollbinda sin publik. Vill du lyssna till en av landets mest framgångsrika tränare då borde Erik vara ett självklart val.

Pressbild

Så bokar du Erik Hamrén

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Karin Otterbjörk

Anders Hansen

Erik Hamrén

Vill du boka Erik Hamrénsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Erik Hamrén som föreläsare!