Hem / Föreläsare / Farida Rasulzada
Farida Rasulzada - Boka föreläsning

Farida Rasulzada

Lönsamhet genom kreativitet.

Farida Rasulzada är doktor i psykologi. Hon forskar kring hur man kan främja hälsa och innovationer på arbetsplatser och vad företaget vinner på att ge personalen utrymme att vara kreativ. Faridas forskning har baserat sig på utveckling av kreativitet och innovation inom den privata sektorn i Sverige som hon både arbetat med och kartlagt under flera år. 

Farida Rasulzada är kanske världens första doktor som bevisar att kreativitet får oss att må bra. Att uppmuntra och tillvarata detta kan därför vara ett sätt att motverka stress och öka välbefinnandet hos de anställda. Ju kreativare de känner sig desto bättre mår de och desto bättre förutsättningar får både personal och företag att hantera problem och påfrestningar.

Faridas föreläsning ger insikt i vad som gör ett företag kreativt och hur kreativt ledarskap fungerar i praktiken. Vad kan man göra för att öka sina marknadsandelar och bredda sin verksamhet och få ökad lönsamhet. Hur man skapar ett kreativt klimat och implementerar det i företagskulturen och därmed får en hälsoskapande organisation. Hon ger även ett underlag för hur man identifierar de olika roller som behövs för att skapa denna typ av organisation.

Pressbild

Så bokar du Farida Rasulzada

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Annelie Nässén

Sofie Lindblom

Tobias Degsell

Farida Rasulzada - Boka föreläsning

Farida Rasulzada

Vill du boka Farida Rasulzadasom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Farida Rasulzada som föreläsare!