Hem / Föreläsare /Föreläsare Försäljning

Föreläsare Försäljning

Vi på Speakers&friends förstår att försäljning är avgörande för en verksamhets framgång. I vårt nätverk hittar du talare, föreläsare och utbildare som inte bara behärskar konsten att sälja, utan också kan inspirera och utbilda människor i denna kritiska affärskunskap. Våra expertföreläsare delar med sig av erfarenhet, och ger konkreta tips och verktyg för att öka försäljningen i er verksamhet.
Johan Lindahl - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Boka en föreläsning om försäljning med Speakers&friends

Våra föreläsare inom försäljning är inte bara experter på traditionella försäljningsmetoder, de har också en djup förståelse för hur digitalisering och nya medier har förändrat spelreglerna.

Genom att boka en föreläsare som pratar om försäljning får ni hjälp att navigera i dessa nya vatten och utnyttja varje möjlighet till försäljningsframgång.

Vill du veta mer om våra försäljningsföreläsningar eller är du redo att boka en föreläsare idag?

Lär er mer och öka försäljningen

För att öka er försäljning krävs en kombination av rätt kunskap, verktyg och inställning. Våra föreläsare ger er insikter om hur ni kan skapa en mer effektiv försäljningsprocess, förstå era kunders behov bättre och därigenom öka er försäljning.

Utöver traditionella försäljningstekniker, utforskar våra föreläsare nya sätt att engagera kunder, inklusive digital marknadsföring och sociala medier.

De ger er verktygen som krävs för att skapa en mer integrerad försäljningsstrategi som når ut till dagens digitalt inkopplade konsumenter.

Kontakta oss

Digital försäljning: Framtiden för effektiva affärer

I en tid där digital närvaro är avgörande, diskuterar våra föreläsare hur man kan utnyttja digitala plattformar för att effektivisera och öka försäljningen.

De delar med sig av sina insikter om den senaste tekniken och digitala försäljningsstrategier.

Våra föreläsare utforskar de senaste trenderna inom e-handel och pratar om hur företag kan anpassa sina digitala försäljningsstrategier för att maximera sin räckvidd och effektivitet.

Kontakta oss så berättar vi mer:

Kundrelationer i fokus

Våra föreläsare pratar om försäljning kopplat till kundrelationer, där de belyser vikten av starka kundrelationer som grunden för hållbar och framgångsrik försäljning.

De delar metoder för att bygga förtroende och långsiktiga relationer med kunder, vilket är avgörande för att uppnå framgång i försäljningen.

Våra föreläsare diskuterar även hur man kan använda data och kundinsikter för att lyckas med att förbättra relationerna och skräddarsy erbjudanden.

Boka en föreläsning om försäljning och kundrelationer idag:

Om föreläsare försäljning med Speakers&friends

Ämnet försäljning är brett och dynamiskt, och utvecklas konstant. I vårt nätverk finns några av Sveriges främsta föreläsare, som täcker ett brett spektrum av ämnet försäljning – från grundläggande principer till avancerade strategier och nya trender inom branschen.

Genom inspiration och kunskap berättar våra talare om hur man bygger och upprätthåller en högpresterande säljorganisation. Våra föreläsare delar med sig av erfarenheter och strategier för att rekrytera, utbilda och motivera säljare.

Hitta rätt föreläsare för ert nästa event:

Boka föreläsning

Innovativa försäljningsmetoder

I en ständigt föränderlig marknad är det viktigt att anpassa försäljningsmetoderna inom er säljorganisation.

Våra talare föreläser om vikten av att vara innovativ och hur man kan anpassa sig till nya trender och konsumentbeteenden för att hålla sig framgångsrik i försäljningen.

Föreläsarna delar också insikter om hur företag kan använda data och analytics för att driva innovation inom försäljningen och samtidigt hjälpa kunden på bästa sätt i säljprocessen.

Vanliga frågor och svar om föreläsare försäljning

Mejla eller ring någon av våra kontaktpersoner:

Relaterade föreläsare

Peter Siljerud

Karin Klerfelt

PG Wettsjö

Johan Lindahl

Jesper Ek

Johan Mathson

Paal Evjenth

Ramona Karlsson

Oliver Lopez

Helena Tronner

Ida Hult

Chris Pettersson

Niklas Laninge

Kristin Heinonen