Hem / Föreläsare / Fredric Bohm
Fredric Bohm - Föreläsning

Fredric Bohm

Psykolog, socionom och författare

Fredric Bohm arbetar med attityder och förändring som specialområden. Han är en föreläsare som hjälper människor att fatta bättre beslut. Det gör han genom att få människor att inse att de bara kan kontrollera en enda sak: vilka beslut de själva fattar.

Fredric Bohm är psykolog, socionom och terapeut med inriktning på attitydpsykologi. Som så många terapeuter som möter människor dagligen är han väl förtrogen med alla de saker vi säger att vi borde göra: ”jag vill vårda mina relationer”, ”jag vill gå ner i vikt och börja träna”, ”jag vill lösa konflikten”, ”jag vill åstadkomma en smidig förändring”, ”jag stressar för mycket” etc. Hur kommer det sig att vi ofta snackar mycket utan att få igång verkstaden? Det är här Fredric kommer in i bilden. Han ger handfasta tips på HUR förändringar kan åstadkommas. Detta uppskattas av många företag och organisationer.

Fredric Bohm har en gedigen erfarenhet som utvecklingschef och metodutvecklare av tester och utvecklingsprogram. Den erfarenheten tillsammans med hans inriktning på effektiv attitydspsykologi har lett till att han är en mycket anlitad konsult inom förändringsledning, ledar- och värderingsprogram. Fredrics föreläsningar är fyllda av praktiska exempel och det är vanligt att man får oväntade insikter om hur människor fungerar. En viktig del i att förändra saker är att ha mod. Fredric Bohm utgår från devisen: ”Mod är förmågan att handla trots rädsla”.

 

Pressbild

Så bokar du Fredric Bohm

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Dan Hasson

Jeanette Fors-Andrée

Karin Tenelius

Karin Zingmark

Fredric Bohm - Föreläsning

Fredric Bohm

,

Vill du boka Fredric Bohmsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Fredric Bohm som föreläsare!