Hem / Föreläsare / Fredrik Berling
Fredrik Berling - Moderator / Konferencier - Foto: Sauman Ng Agerberg - Speakers&friends|Fredrik Berling - Moderator / Konferencier - Foto: Sauman Ng Agerberg - Speakers&friends|Fredrik Berling - Pressbild - Foto: Sauman Ng Agerberg - Speakers&friends

Fredrik Berling

Programledare i TV – Moderator och konferencier

Fredrik Berling har gjort mycket på TV men ägnar sig numera till största delen åt att vara moderator och konferencier.

Fredrik Berling är för de flesta känd från TV. Han var med och startade Hjärnkontoret och var dess första programledare. Därefter har det blivit mycket TV både framför och bakom kameran, exempelvis från olika produktioner på Kunskapskanalen. Parallellt med TV har Fredrik de senaste 20 åren arbetat som moderator och konferencier. Han är flitigt anlitad i vitt skilda sammanhang gällande både bransch och storlek.

Som konferencier/moderator är han nyfiken och hittar alltid en lättsam ton i det han gör utan att glömma budskapet. Han jobbar gärna i dialogform, är snabb i tanken, följsam och får både publiken och de på scenen att känna sig välkomna, sedda och hörda. Få personer kan hantera en live-publik som Fredrik och det som många gånger är svåra budskap når inte bara ut, utan även in hos dom som lyssnar.

Fredrik Berling arbetar också som talarcoach och hjälper chefer på olika nivåer i konsten att tala inför andra. Hur man hittar ett lugn och en trygghet i att stå på en scen eller framför en journalist. Fredrik har bott och studerat utomlands (bl.a. i USA), behärskar engelska flytande och har haft flera internationella uppdrag.

Pressbild – Fredrik Berling (Foto Sauman Ng Agerberg).

Så bokar du Fredrik Berling som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anna Bellman

Jana Söderberg

Fredrik Berling - Moderator / Konferencier - Foto: Sauman Ng Agerberg - Speakers&friends|Fredrik Berling - Moderator / Konferencier - Foto: Sauman Ng Agerberg - Speakers&friends|Fredrik Berling - Pressbild - Foto: Sauman Ng Agerberg - Speakers&friends

Vill du boka Fredrik Berlingsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Fredrik Berling som föreläsare!