Hem / Föreläsare / Fredrik Berling
Fredrik Berling - föreläsare - moderator - Speakers&friends - profilbild

Fredrik Berling

Alltid med budskap i fokus

Fredrik Berling har gjort mycket på TV, radio och poddar, men ägnar sig numera till största delen åt att vara moderator och konferencier. Han ger också mycket uppskattade föreläsningar som ger en ökad förståelse för hur man blir en bättre talare.

Fredrik Berling är för många bekant från TV. Han var med och startade Hjärnkontoret och var dess första programledare. Därefter har det blivit mycket TV både framför och bakom kameran, exempelvis från olika produktioner på Kunskapskanalen.

Med bred erfarenhet av både små och stora event, och en lång karriär som programledare i TV, vet Fredrik Berling vad som skapar framgångsrik kommunikation både live och digitalt.

 

Moderatorn Fredrik Berling

Fredrik Berling - föreläsare - moderator - Speakers&friendsIdag är Fredrik Berling en av Sveriges mest erfarna och rutinerade moderatorer. Efter mer än 20 år drivs han fortfarande av viljan att förstå och förmedla, göra det svåra begripligt och få det som ska kommuniceras att verkligen tas emot och landa i en publik.

Fredrik är nyfiken och hittar alltid en lättsam ton i det han gör utan att glömma budskapet. Han jobbar gärna i dialogform, är snabb i tanken, följsam och får både publiken och de på scenen att känna sig välkomna, sedda och hörda.

Han har bott och studerat utomlands, behärskar engelska flytande och har haft flera internationella uppdrag.

Få personer hanterar en live-publik som Fredrik – vare sig det gäller frågestund, aktivitet eller workshop.

Med Fredrik Berling kommer energi, rutin och trovärdighet som fungerar oavsett sammanhang, bransch eller storlek på evenemang!

 

Föreläsningen “Tala tryggt”

Sin erfarenhet och kunskap från över två decennier som moderator och programledare, har Fredrik Berling samlat i en föreläsning. ”Tala tryggt” heter den och handlar om just det.

Under denna föreläsning ger Fredrik konkreta tips, råd och verktyg till vad man kan göra inför och under det att man talar inför andra, oavsett sammanhang. Veckomöte, intern konferens eller fest, kundmöte eller säljpitch  – Hur hittar man ett lugn och en trygghet för att prestera sitt bästa?

Du får en ökad förståelse för hur du blir en bättre talare, hur du får en publik att aktivt lyssna, ta in ett budskap och dessutom bära det med sig.

Föreläsningen kan kompletteras med övningar och coachning både för grupp och individ.

 

Referenser i urval:

“Fredrik kom med energi och nyfikenhet. Han spred ett lugn kring sig som gjorde oss andra trygga, var påläst och hade stor förståelse för vår bransch. Dessutom lyckades han med svårigheten att fånga känslan och tonaliteten som är central i vårt företag. Ett unikt samarbete som sträcker sig över 15 år.” / Lennart Ågren, VD och grundare Svea Bank

“Jag har arbetat med Fredrik i olika roller, där han levererat med ett gediget och entusiastiskt förarbete och genomförande. Han har en imponerande förmåga att vara lyhörd, konstruktiv och lösningsorienterad. Han har lyckats fånga svåra sakområden, göra dessa begripliga och på ett personligt sätt utan att tumma på uppdraget. Det har inneburit en trygghet att anlita Fredrik.” / Jakob Uddeholt, Riksidrottsförbundet

“Jag drivs av utmaningar och utveckling. Jag letade länge efter någon som kunde utmana och utveckla mig till en bättre talare och när jag fick kontakt med Fredrik klickade vi direkt. Jag är oerhört glad åt det givande och roliga arbetet vi gjort tillsammmans och hur det lyft mig som talare.” / Anna Ström, Sverigechef Novartis

 

Pressbild – Fredrik Berling

 

Länkar:

Fredrik Berling som programledare, Arbetsmiljöverkets podd –  Hallå arbetsmiljö!

Fredrik Berling som moderator:

Så bokar du Fredrik Berling

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Rune Larsson

Navid Modiri

Tobias Ahlin

Anders Hansen

Vill du boka Fredrik Berlingsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Fredrik Berling som föreläsare!