Hem / Föreläsare / Fredrik Jacobson
Fredrik Jacobson - föreläsare - Speakers&friends

Fredrik Jacobson

Få andra att börja lyssna, ta in och agera

Fredrik Jacobson är en internationell talare och coach inom presentationsteknik, kommunikation och arbetsglädje. Han ger er teknikerna och verktygen för att få folk att lyssna och bli mer engagerade!

Fredrik Jacobson är en av Sveriges främsta experter på retorik, att bygga presentationer och att nå ut med budskap. Han är ett proffs på att tala och förklara. I fyra år var han en del av världsledande David JP Phillips team, innan han valde att satsa på sin egen verksamhet. År 2021 representerade Fredrik Sverige i World Speech Day -evenemanget som sändes live i över 100 länder i världen.

I sina föreläsningar ger Fredrik snabba, enkla och konkreta tips på hur du kan bygga presentationer och tal som är av högsta kvalité. Med en unik kombination av hjärnans grunder och den klassiska retoriken ser han till att ni får en ny och spännande infallsvinkel på allt som har med presentationer och tal att göra. Fredrik har anlitats av bland annat Lunds universitet och Linköping universitet samt flera internationella bolag såsom Logitech, UCB och H&M.

Fredrik Jacobson är en av sex unika coacher i världen i 110 steps of excellence som är världens största graderingssystem för presentatörer. Fredrik ger er en underhållande och givande upplevelse och delar med sig av konkreta tekniker och verktyg som hjälper er att bli en bättre presentatörer. Ni kommer garanterat att känna er mer engagerade och energiska efter att ha lyssnat på Fredriks presentation!

 

Föreläsningar med Fredrik Jacobsson

Fredrik Jacobson är en av sex unika coacher i världen i 110 steps of excellence som är världens största graderingssystem för presentatörer. Fredrik ger er en underhållande och givande upplevelse och delar med sig av konkreta tekniker och verktyg som hjälper er att bli en bättre presentatörer.

Ni kommer garanterat att känna er mer engagerade och energiska efter att ha lyssnat på Fredriks presentation!

Fredrik föreläser bland annat om följande ämnen:

Konsten att övertyga

Hur når du fram med ditt budskap och engagerar publiken? Hur kan du beröra människor till äkta och varaktig förändring? Den här föreläsningen tar er på en utvecklingsresa inom kommunikation och presentationsteknik. Ni kommer att få fantastiska verktyg som ni kan använda både när ni kommunicerar och presenterar. Kursen är anpassad för er som är ledare eller personer som genomför presentationer.

Nycklar till MAXAD arbetsglädje

Enligt en Sifo-undersökning från 2022 stör vi oss mest på våra kolleger när de är ohjälpsamma och omotiverade. Men det finns enkla knep för att motverka detta.

I den här föreläsningen får ni ta del av hur man skapar arbetsglädje och motivation. Ni får veta hur man kan ändra tillstånd från stressad till inlyssnande. Och ni lär er hur man skapar en stark teamkänsla och stolthet i ett team! Föreläsningen kommer att ta er på en unik resa där ni får uppleva hur ens mentala tillstånd påverkar ens omgivning.

Ni kommer att få kraftfulla verktyg som ni kan använda för att bemöta medmänniskor både internt och externt.

 

Fredrik Jacobson - föreläsare - Speakers&friends Fredrik Jacobson - föreläsare - Speakers&friends Fredrik Jacobson - föreläsare - Speakers&friends

Vill du boka Fredrik Jacobsson som föreläsare?

Hör av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Fredrik Jacobsson som föreläsare!

Sagt om Fredrik:

”Vi rekommenderar Fredrik som en perfekt föreläsare och inspiratör. Vi har använt Fredrik i olika grupper och vet att han kan leverera oavsett vem som lyssnar. Utöver en bred kunskap som Fredrik levererar är föreläsningarna underhållande och aktiverar den som lyssnar”, Ted Johansson, försäljningschef STCC.

”Tiden går fort när man har roligt. Två fantastiska dagar med Fredrik Jacobson. Magisk energi, världens bästa coach inom retorik och framför allt roligt på vägen är nyckelorden”,  Goran Borozan, Pensionsmyndigheten.

 

Pressbild – Fredrik Jacobson

 

 

Så bokar du Fredrik Jacobson som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Vanliga frågor och svar om Fredrik Jacobson

Relaterade föreläsare

Mary Juusela

Mia Törnblom

Kristin Heinonen

Marika Carlsson

Vill du boka Fredrik Jacobsonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Fredrik Jacobson som föreläsare!