Hem / Föreläsare / Fredrik Reinfeldt
Fredrik Reinfeldt - Boka föreläsning

Fredrik Reinfeldt

Förändringar i Sverige, Europa och världen.

Fredrik Reinfeldt var Sveriges statsminister 2006-2014 och partiledare för Moderaterna 2003-2015. Under hans ledning skapades de Nya Moderaterna och det borgerliga samarbetet i Alliansen.

Alliansregeringen reformerade den svenska ekonomin och införde ett tydligt jobbfokus – arbetslinjen. Under regeringsåren växte över 300 000 nya jobb fram på den svenska arbetsmarknaden. Sverige hade efter Alliansens tid vid makten Europas mest välskötta statsfinanser och landets starka ekonomi uppmärksammades runt om i världen.

Fredrik Reinfeldt är en erfaren talare med nära trettio års erfarenhet av publika framträdanden både i Sverige och internationellt. Han talar bland annat om förändringar i Sverige, Europa och världen. Hur påverkas vi av dessa förändringar samt hur ska vi anpassa och förnya oss. Vilken typ av ledarskap och vilka erfarenheter är viktiga för att hantera ständig förändring.

Med sin erfarenhet som statsminister och ledare för flera stora organisationer, både nationella och internationella, har Fredrik Reinfeldt en bred insikt i många ämnen. Han gör gärna en aktuell omvärldsanalys, vad händer i vår värld just nu och hur ska vi tolka den utifrån vårt företags/organisations situation? Vad krävs av en modern ledare i den nya, allt snabbare, digitaliserade världen?

Fredrik Reinfeldt skräddarsyr alla sina anföranden efter ert behov. Exempel på ämnen Reinfeldt tidigare talat om är: geopolitiska förändringar, digitalisering – möjligheter och faror, hållbarhetsfrågor, global ekonomi, förutsättningar för handel och frågor kring mänsklighetens utveckling. Det är allt från urbaniseringstrenden till hur vi utvecklar moderna och hållbara städer. Även innebörden av att vi blir allt fler som kommer att leva till 100 år är ett intressant ämne som Fredrik Reinfeldt dessutom skrivit en bok om. Vad betyder det för vårt samhälle, för den enskilda människan, för vårt arbetsliv?

Fredrik Reinfeldt blandar stor kunskap och mångårig erfarenhet med nyfikenhet och humor. Hans anföranden blir ofta en ögonöppnare för att förstå vad som sker i omvärlden och hur det påverkar oss.

Pressbild

Så bokar du Fredrik Reinfeldt

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Torbjörn Eriksson

Joakim Eklund

Amelia Adamo

Daniel Bergman

Fredrik Reinfeldt - Boka föreläsning

Fredrik Reinfeldt

Vill du boka Fredrik Reinfeldtsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Fredrik Reinfeldt som föreläsare!