Hem / Föreläsare / Frida Boisen
Frida Boisen - föreläsare - Speakers&friends

Frida Boisen

Lyckas med det nya arbetslivet!

Frida Boisen är en äkta inspiratör som ger 100 % energi, glädje, mod och passion på sina föreläsningar. Hon talar insiktsfullt om hur du lyckas med kommunikation, tillit, innovation, hållbar förändring och inte minst: det nya arbetslivet.

Frida är en av Sveriges mest uppskattade talare och känd som prisbelönt chefredaktör, digital expert, entreprenör och författare. Frida brinner för att sprida engagemang, framtidstro och ork i vårt land. Hon beskrivs som enormt entusiasmerande och rolig – en person och en ledare som alltid berör med kloka insikter och som har koll på den senaste forskningen och framtidstrenderna.

Frida brinner för berättande som berör. Hon har en unik förmåga att blanda skratt och igenkänning med allvar och insikter som stannar kvar.

Hitta nycklarna till framgång!
Fridas senaste föreläsning fokuserar på det nya arbetslivet. I en tid som är allt mer föränderlig och oförutsägbar ökar kraven på att vi ständigt ska hitta nya sätt att driva förändring. Hur får du en modig organisation som vågar ta steget? Hur skapar du en positiv kultur med ett nytt ledarskap som boostar det hållbara ledarskapet, tillit, arbetsglädje och mod? Det är dags att hitta nycklarna till din organisations nya DNA – det nya arbetslivet! 

Du får med dig

  • Nycklarna till det nya arbetslivet! Så lyckas du med loket till framgångståget: morgondagens lärande, organisation och kultur.
  • Fast forward – så skrotar du ineffektiva möten för gott!
  • Så hittar du ORK – nycklarna till glädje och välmående i ert nya arbetsliv!
  • Hur du som ansvarig för förändringen kan värna om att hitta ett nytt hållbart sätt att jobba tillsammans: nya sätt att kommunicera och samarbeta, så att alla utvecklas, mår bra och når nya framgångar.

Missa inte att du också kan boka Frida att leda din ledningsgrupp under en eller flera workshopdagar för att verkligen kickstarta ert företags kulturresa!

Mer om Frida
Frida Boisen har prisats bland annat som Årets kvinnliga entreprenör och Årets digitala influencer. Hon har också utsetts till en av Sveriges topp tre digitala superprofiler samt till en av Sveriges mäktigaste personer av tidningens Fokus. Men kanske finast av allt: hon har belönats med svenska FN-förbundets stafettpinne för sina folkbildande insatser för att sprida insikter om FN:s globala hållbarhetsmål. Hon är också stolt ambassadör för Friends.

Frida är känd som programledare från TV-succéer som ”Lyxfällan” och ”Trolljägarna”. Hon har varit chefsredaktör för GT/Expressen, ToppHälsa, Plaza Kvinna och Allt om Resor, samt digital chef för Bonnier Magazines & Brands. Dessutom är hon författare till bästsäljarböcker som ”Digital succé” och ”Digital passion”. Hennes senaste bok är den självbiografiska ”Berätta aldrig om det här”.

Med sin journalistiska bakgrund är Frida Boisen expert på att skräddarsy varje föreläsning efter specifik målgrupp. Med härlig entusiasm, glädje, nyfikenhet och påläst professionalism leder hon också hela konferenser, paneldebatter, samtal, event och galor som moderator eller konferencier. Efter att både bott och verkat utomlands, pratar Frida lika obehindrat på svenska som på engelska.

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Frida Boisen!

Pressbild – Frida Boisen (foto: Karl Nordlund/Harper Collins Nordic).

Så bokar du Frida Boisen som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Karin Zingmark

Robin Teigland

Dan Hasson

Maria Frändegård

Frida Boisen - föreläsare - Speakers&friends

Frida Boisen

,

Vill du boka Frida Boisensom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Frida Boisen som föreläsare!