Hem / Föreläsare / Gabriella Ahlström
Gabriella Ahlström - Boka föreläsning | Boka föreläsare|Gabriella Ahlström - Pressbild

Gabriella Ahlström

Jounalist, författare och moderator

Gabriella Ahlström är journalist och har tidigare arbetat på Dagens Nyheter och Sveriges Radio. Under de senaste åren har Gabriella riktat in sig och stått på yrkesmässiga ben som författare med böcker som ”Sirener” och ”Det oförglömliga” samt som moderator och processledare. 

Mellan de olika uppdrag Gabriella genomför hinner hon med en och annan spaning i radions P1. Gabriella har ett stort intresse för kultur och samhällsfrågor med särskilt fokus på sociala frågor, politik, jämställdhet och miljö. Genom uppdragen som moderator och processledare inom ramen för Försäkringskassans KUR-projekt har Gabriella Ahlström även fått ett särskilt intresse för psykiatrifrågor. Sedan 2014 sitter hon i styrelsen för Fontänhuset Stora Sköndal.

Gabriella leder såväl större konferenser med tusentals deltagare till processer i mindre grupper. Hon har en gedigen erfarenhet av att hålla ihop konferenser och kompetensutvecklingsupplägg. Vid sidan av rollen som moderator och processledare tar Gabriella gärna ett aktivt producentansvar under förberedelsearbetet.

Hennes utgångspunkt är att en väl förberedd moderator skapar de bästa förutsättningarna för ett tryggt klimat på scenen vilket i sin tur tillåter de medverkande att vara spontana och ge mer av sig själva. Hennes fokus är alltid på sakfrågor och konkret innehåll – med ambitionen att ingen ska gå ifrån konferensen oberörd. Samtidigt betonar hon vikten av att få skratta även när man behandlar tunga ämnen. Det viktigaste är att det händer något både i hjärtat och i hjärnan; då fäster både kunskaper och insikter bättre. Med Gabriella Ahlströms stora engagemang för sina uppdrag och sin förmåga att anpassa tonen i upplägget efter publiken och kundens önskemål blir Gabriellas uppdrag ofta mycket uppskattade!

 

Pressbild

Så bokar du Gabriella Ahlström

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Shanti Rydwall-Menon

Lovisa Ryding

Anders Ekholm

Carl Erik Herlitz

Gabriella Ahlström - Boka föreläsning | Boka föreläsare|Gabriella Ahlström - Pressbild

Gabriella Ahlström

,

Vill du boka Gabriella Ahlströmsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Gabriella Ahlström som föreläsare!