Hem / Föreläsare / Gabrielle Salander
Gabrielle Salander - Boka föreläsning

Gabrielle Salander

Retorik som skapar förtroende och övertygar.

Gabrielle Salander är en uppskattad föreläsare inom retorik och kommunikation. På ett inspirerande sätt förmedlar hon konkreta metoder, baserat på vetenskap, för hur du kan effektivisera ditt sätt att kommunicera gentemot kunder och medarbetare.

Gabrielle Salanders föreläsningar har en vetenskaplig grund där hon har en förmåga att förklara det komplexa och subtila i kommunikationen på ett tydligt sätt. Under hennes föreläsningar får du inte bara reda på vad som är effektiv kommunikation utan framförallt hur du kan göra för att kommunicera effektivt. På ett inspirerande och humoristiskt sätt förmedlar hon konkreta metoder för hur du kommunicerar på ett tydligt, säkert och övertygande sätt – så att andra lyssnar, förstår och agerar.

Gabrielle utbildar och föreläser i retorik och kommunikation med syfte att hjälpa människor att kommunicera smartare i mötet med andra. Hon har bl.a. utbildat säljare i att bli mer övertygande gentemot kunder, hur du som ledare kan skapa förtroende samt hur medarbetare kan skapa bättre relationer till varandra. Hon har själv tidigare arbetat med försäljning, som lärare, som konsult och nu som föreläsare och rådgivare inom kommunikation. Hon har en fil. kand. i retorik, är utbildad inom psykologi och certifierad inom NLP och mental träning.

Pressbild

Så bokar du Gabrielle Salander

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Ami Hemviken

Gunnel Ryner

Kristina Keyyo Petrushina

Lydia Capolicchio

Gabrielle Salander - Boka föreläsning

Gabrielle Salander

Vill du boka Gabrielle Salandersom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Gabrielle Salander som föreläsare!