Hem / Föreläsare / Göran Persson
Göran Persson - Boka föreläsning

Göran Persson

Hållbar utveckling.

Som Sveriges tidigare statsminister samt flera ministerposter innan dess, har Göran Persson lång erfarenhet från både svensk och internationell politik. Tack vare sin gedigna erfarenhet finns det en stor bredd på ämnesområde Göran talar om men det ämnesområde som helst diskuteras är hållbar utveckling.

Den politiska banan inleddes redan på 1970 talet och varade till 2006 då han avgick som Sveriges statsminister. Under tiden som statsminister var Göran Persson drivande i frågan att minska Sveriges utsläpp av koldioxid utan att hämma den ekonomiska utvecklingen. Något han menar gjordes och därmed gjorde Sverige till ett föregångsland i klimatfrågan i allt från effektivisering och innovation inom industrin till källsortering för hushåll. När det gäller miljön har vi alla ett ansvar och även något så enkelt som källsortering ger ett stort utslag över tid. Det är en fråga för alla, inte ett enskilt företag eller ens land utan kräver att alla världens ledare engagerar sig och samverkar i frågan.

– Vi har inget välstånd om det är så att den planet vi lever på drabbas av ständiga naturkatastrofer, bränder, stormar, torka eller översvämningar. Om det blir vår vardag så spelar det ingen roll hur många hästkrafter som finns i bilarna. Vi har ändå förlorat allt. Den högsta formen av välstånd är att kunna lämna över en frisk och sund planet till kommande generationer.

Pressbild

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Torbjörn Eriksson

Olof Röhlander

Robert Karjel

Boris Lennerhov

Göran Persson - Boka föreläsning

Göran Persson