Hem / Föreläsare / Göran Persson
Göran Persson - Boka föreläsning

Göran Persson

Hållbar utveckling

Som Sveriges tidigare statsminister samt flera ministerposter innan dess, har Göran Persson lång erfarenhet från både svensk och internationell politik. Tack vare sin gedigna erfarenhet finns det en stor bredd på ämnesområde Göran talar om men det ämnesområde som helst diskuteras är hållbar utveckling.

Den politiska banan inleddes redan på 1970 talet och varade till 2006 då han avgick som Sveriges statsminister. Under tiden som statsminister var Göran Persson drivande i frågan att minska Sveriges utsläpp av koldioxid utan att hämma den ekonomiska utvecklingen. Något han menar gjordes och därmed gjorde Sverige till ett föregångsland i klimatfrågan i allt från effektivisering och innovation inom industrin till källsortering för hushåll. När det gäller miljön har vi alla ett ansvar och även något så enkelt som källsortering ger ett stort utslag över tid. Det är en fråga för alla, inte ett enskilt företag eller ens land utan kräver att alla världens ledare engagerar sig och samverkar i frågan.

– Vi har inget välstånd om det är så att den planet vi lever på drabbas av ständiga naturkatastrofer, bränder, stormar, torka eller översvämningar. Om det blir vår vardag så spelar det ingen roll hur många hästkrafter som finns i bilarna. Vi har ändå förlorat allt. Den högsta formen av välstånd är att kunna lämna över en frisk och sund planet till kommande generationer.

 

Pressbild – Göran Persson

 

Har fått utmärkelsen Utmärkt föreläsare av vår samarbetspartner Di Close – Sveriges största chefsnätverk.

Close - utmärkt föreläsare - guld

Så bokar du Göran Persson som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Johan Lindahl

Magnus Hedman

Karin Tenelius

Göran Persson - Boka föreläsning

Göran Persson

Vill du boka Göran Perssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Göran Persson som föreläsare!