Hem / Föreläsare / Gunilla Herlitz
Gunilla Herlitz - Föreläsning

Gunilla Herlitz

Gunilla Herlitz har närmare 30 års erfarenhet från Bonnierkoncernen både som VD och chefredaktör.

Gunilla Herlitz har en gedigen bakgrund som vd för Expressen, Dagens Industri och Dagens Nyheter samt affärsområdesansvarig för Bonnier News.

Hon har även varit chefredaktör för Dagens Nyheter och Dagens Industri samt varit journalist inom både affärs- och kvällspress. 30 år inom Bonnier – varav 15 som chef är Gunilla Herlitz idag styrelseledamot i Marginalen Bank och i börsnoterade e-handelsbolaget Sportamore. Hon arbetar även med betalbolaget Klarnas leverans- och kundservice-erbjudande.

”Det finns inget roligare än att jobba med medier. Det tyckte jag 1984 när jag började som reporter och det tycker jag fortfarande. Det har varit en fantastisk förmån att få arbeta med så många otroligt begåvade människor och att dessutom ha engagerade ägare som är långsiktiga. Att vi befinner oss mitt i en stor omställning har sporrat mig och det är min övertygelse att vår journalistik aldrig har varit viktigare än den är dag”, säger Gunilla Herlitz i ett pressmeddelande och fortsätter: ”Men för mig är det dags att göra något annat, vad det blir vet jag ännu inte. Det kommer helt klart att bli en friare tillvaro som jag ser fram emot”.

Pressbild

Så bokar du Gunilla Herlitz

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jan Artem Henriksson

Ulla-Karin Eldh Bobeck

Boris Lennerhov

Gunilla Herlitz - Föreläsning

Gunilla Herlitz

Vill du boka Gunilla Herlitzsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Gunilla Herlitz som föreläsare!