Hem / Föreläsare / Gunnar Söderström
Gunnar Söderström - föreläsare - Speakers&friends

Gunnar Söderström

Våga vara så bra du kan – just där, just då

Gunnar Söderström vet precis vad vi behöver för att stärka vårt välmående och plocka fram vår inneboende kraft och potential. Han vann Årets talare – Genombrott Man 2019.

Det blir konkret och applicerbart när Gunnar pratar om samarbetsklimat, trivsel och välmående på arbetsplatsen. Väldigt tydligt i vilken hög utsträckning det är vi själva som utgör varandras arbetsmiljö. Att på ett inspirerande och positivt sätt få syn på vilken skillnad det gör när vi tar ansvar för vårt eget och varandras välmående kan göra underverk för arbetsvardagen. En påfyllning av detta tankesätt – i kombination med tips och strategier – är en satsning som varje arbetsgrupp borde göra, liten som stor. Det är en investering som snabbt betalar sig, många gånger om, både i resultat och trivsel.

Gunnar är i grunden naprapat, personlig tränare och kostrådgivare. 1999-2012 tillhörde han Sverigeeliten i triathlon. Han har haft uppdrag år svenska fotbollsförbundet, åt FIFA på fotbolls-VM i Brasilien och EM i Paris samt är idag mentaltränare för Brynäs A-lag. På TV-programmet Vardagspuls har han medverkat som löpspecialist inför Lidingöloppet.

Gunnar Söderström har förmågan att leverera en glad injektion av motivation och inspiration som berör alla. Föreläsningarna är roliga och har något som alla kan känna igen sig i. Han uppskattas särskilt mycket för sina givande och tankeväckande föreläsningar om hållbar arbetsglädje, ergonomi och medarbetarskap.

 

Arbetsglädje och motivation!

Föreläsningarna handlar mycket om hur mycket vi påverkar varandra och vad vi kan göra för att skapa en bättre känsla både på jobbet och i vardagen, att kraften att nå dit du vill redan finns inom dig – det som är avgörande är hur du förhåller dig till uppgiften. Att skaffa sig rätt inställning är förstås betydligt lättare sagt än gjort, men Gunnar kan ge dig ovärderliga verktyg till att röra dig i rätt riktning. Motivation och inspiration är nycklarna, menar Gunnar. Och det är precis de nycklarna han brinner för att ge dig tillgång till!

 

Du ska anlita Gunnar Söderström när du vill:
  • stärka arbetsglädjen och jobba för ett gott medarbetarskap
  • förbättra såväl resultat som trivsel genom en äkta god arbetsmiljö
  • plocka fram den inneboende kraften hos medarbetarna och nå oanade höjder
  • ha en riktig kickstart för ökad hälsa och välmående bland personalen

 

Gunnar håller också föreläsningen Ergonomi och inspiration mer specifikt inriktad på ergonomi.

Det finns effektiva och enkla lösningar på hur man blir av med och hur man förebygger de smärtor som uppstår vid kontors- och dataarbete. Efter drygt 26 000 behandlingar som legitimerad naprapat kan Gunnar Söderström förklara de tydliga mönster som finns.

I den här föreläsningen går vi på ett inspirerande sätt igenom de absolut vanligaste fysiska åkommorna, hur man blir av med dem och hur man slipper få dem i framtiden. Vi tar upp de bästa arbetspositionerna på kontoret samt vad man ska tänka på när man jobbar hemifrån. Allt detta sker på ett roligt och medryckande sätt, med många skratt och minnesvärda anekdoter.

Punkter som vi berör:

  • Bästa ergonomin vid kontor/köksbord och på soffan. Och vad som är viktigt att tänka på när man står och jobbar.
  • Hur man snabbast blir av med vanliga åkommor som huvudvärk, stelhet i nacke och axlar, musarm och kalla fingrar, låsningar i bröstryggen samt smärta eller stelhet i ländryggen.
  • De fem bästa tipsen att tänka på när man jobbar hemma.
  • Mental energi och inspiration.

Föreläsningen ger en glad varm bra känsla och en rejäl vitamininjektion med energi. Den belyser hur mycket vi påverkar varandra och hur mycket känslan och inställningen sen påverkar arbetsmiljön, jobbinsatserna och resultaten.

 

Pressbild – Gunnar Söderström.

Så bokar du Gunnar Söderström

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Farida Rasulzada

André Sturesson

Carl Johan Sundberg

Johan Bergstad

Gunnar Söderström - föreläsare - Speakers&friends

Gunnar Söderström

Vill du boka Gunnar Söderströmsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Gunnar Söderström som föreläsare!