Hem / Föreläsare / Gurra Krantz
Gurra Krantz - föreläsare - Speakers&friends

Gurra Krantz

Bäst attityd vinner

Hur man sätter ihop en kompetent grupp och hur man tänker för att vinna. 

Ledarskap och medarbetarskap är två huvudteman i Gurra Krantz föredrag. Han talar bland annat om rekrytering, individens betydelse, gruppdynamik och vikten av att ha klara och väldefinierade mål. Hur får man till exempel ett gäng individer att dra åt samma håll trots olika kunskaper och personligheter inom gruppen? Gurras föreläsningar är lättsamma och underhållande, samtidigt som de bygger på många års erfarenhet av ledarskap.

Gurra Krantz är talare, författare, båtbyggare, segelmakare och en av Sveriges mest erfarna och väl meriterade seglare med mer än 20 års erfarenhet av professionell kappsegling med internationella besättningar. Han har gedigen erfarenhet av ledarskap och gruppdynamik med bland annat fyra jorden runt kappseglingar och två America´s Cup projekt bakom sig.

I Volvo Ocean Race 2001 var han skeppare på Team SEB. Detta projekt tillsammans med erfarenheterna från de tidigare ligger som grund för Gurra’s presentation/föredrag. En kappsegling jorden runt är en extrem situation där många av deltagarna är stora individualister med olika nationalitet och kulturella skillnader. Man bor bokstavligen på varandra under pressande och spartanska förhållanden. Från dessa upplevelser har Gurra Krantz samlat på sig stor kunskap om vad som är viktigt för att kunna arbeta ihop som ett team och uppnå bra resultat.

Gurras framträdande är mycket lättsamt och underhållande, samtidigt som det har ett djup. Hans föredrag handlar om motivation, kamratskap, målbilder, förberedelser och noggrannhet, ledarskap och gruppdynamik. Gurra talar bl.a. om vikten av att ha klart definierade och tydliga mål. Att få hela gruppen att dra åt samma håll trots olika kunskaper och personligheter inom en grupp.

Gurra är en flitigt engagerad föreläsare på företag och i organisationer. Han har förmågan att fånga och engagera sin publik och hans föredrag inspirerar alla oavsett om man själv seglar eller inte. I samband med sitt föredrag använder han också visuella hjälpmedel bl.a. en fantastisk film som är både dramatisk och vacker.

Så bokar du Gurra Krantz

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Ishtar Touailat

Joséphine Edwall Björklund

Thomas Ek

Mona Sahlin

Gurra Krantz - föreläsare - Speakers&friends

Gurra Krantz

Vill du boka Gurra Krantzsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Gurra Krantz som föreläsare!