Hem / Föreläsare / Gustav Stenbeck
Gustav Stenbeck - Föreläsning - Speakers&friends - Föreläsare

Gustav Stenbeck

Mötet mellan hållbarhet och lönsamma affärer

Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist. Med erfarenhet från Greenpeace, multinationella företag och från startupvärlden talar han om hur hållbarhet håller på att förändra det ekonomiska landskapet i rasande takt och hur det påverkar sättet bolag gör affärer på. Både idag, imorgon och långt därefter.

Gustav har ett förflutet som hållbarhetschef åt Petter Stordalens Nordic Choice Hotels och blev under tiden där utsedd till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer. Idag är han affärsängel och företagsledare och ägnar all sin tid och sina resurser till att arbeta där hållbarhet och affärer möts. Han har hands-on erfarenhet av vilka hållbarhetsinitiativ som funkar inom både stora och små bolag och utmanar många tidigare sanningar inom hållbarhetsvärlden.

Som VD för GreenTech firman Mestro, som jobbar med att få företag att minska sina energirelaterade kostnader och utsläpp, har Gustav Stenbeck en unik insikt i hur den gröna energiomställningen just nu håller på att svepa över vårt samhälle. Begrepp som för bara några år sedan var framtiden har nu blivit nutid och Gustav har en djup kunskap för vad som krävs av både dagens energisystem och morgondagens i detta område i snabb utveckling.

Fokus i Gustavs föreläsningar ligger på varför hållbarhet är så stort i dagens samhälle och varför det kommer fortsätta växa, miljö- och hållbarhetsfrågorna har en vetenskaplig bakgrund men det är långt ifrån hela förklaringen. Han exemplifierar ofta med bolag och organisationer som framgångsrikt använder sig av hållbarhetsfrågorna framgångsrikt för att skapa mer lönsamma affärer.

Tidigare kunder, ett axplock:
SEB, Electrolux, Systembolaget, Schneider Electric, NYU Stern School of Business, Landstinget Sörmland, AMF Fastigheter och LOS Energy.

Pressbild

Så bokar du Gustav Stenbeck

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Mattias Klum

John Mellkvist

Leila Söderholm

Maddy Savage

Gustav Stenbeck - Föreläsning - Speakers&friends - Föreläsare

Gustav Stenbeck

Vill du boka Gustav Stenbecksom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Gustav Stenbeck som föreläsare!