Hem / Föreläsare / Hana Jamali
Hana Jamali - Föreläsning - Speakers&friends

Hana Jamali

Framtidens ledarskap.

Hana Jamali drivs av att göra psykologi mer praktiskt tillgänglig för människor i allmänhet. Av den anledningen både föreläser hon och medverkar i radio liksom arbetar med uppdrag inom olika typer av organisationer. Några av huvudpunkterna i hennes uppdrag är ledarskap, verksamhetsutveckling och arbetsmiljö. Hanas mål är att hjälpa verksamheter att skapa en miljö där alla vill bidra till en bra arbetskultur och känner sig motiverade på arbetsplatsen.

För Hana Jamali är det alltid viktigt att utgå från gällande forskning och verktygen hon använder sig av i sitt arbete är evidensbaserade.

Därför ska du boka Hana Jamali

  • Lär dig om framtidens ledarskap och att skapa välfungerande arbetsgrupper med hjälp av effektiv inkludering.
  • Få enkla och bevisat fungerande verktyg för hur ni skapar en bra arbetskultur som motiverar människor och ger goda resultat.
  • Få kunskap om hur det går till att skapa hållbara relationer som känns meningsfulla.

En av Hana Jamalis främsta drivkrafter är att sprida kunskap om hur vi kan må bättre och skapa goda arbetsmiljöer genom redskap från psykologin. En god arbetsmiljö där alla medarbetare känner att deras jobb bidrar och att de är en del av gruppen leder till ökad effektivitet. Att de anställda mår bra gör också att sjukskrivningar på grund av exempelvis stress och oro minskar. Med andra ord finns det mycket pengar för arbetsgivare att tjäna på att ta itu med dessa frågor.

I föreläsningarna får du ta del av Hanas kunskap som legitimerad psykolog. Du lär dig att förstå grundläggande psykologiska begrepp. Hana har egen chefserfarenhet och vana av att arbeta med många ledningsgrupper och medarbetare inom olika sektorer. Därför har hon en unik insikt i hur människor och grupper fungerar och reagerar i olika situationer.

Målgrupp

Hanas föreläsningar riktar sig till ledare och chefer på olika nivåer men även till större arbetsgrupper som vill få rätt verktyg för att kunna utveckla sitt arbete. Du får bland annat reda på hur människor påverkas av ökad digitalisering och på vilket sätt en organisation behöver anpassa sig. Hanas fokus ligger på att skapa eller höja motivation och vilja i en verksamhet.  Dessa är nyckelfaktorer till en fungerande arbetsplats.

Pressbild – Hana Jamali.

Så bokar du Hana Jamali

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Farida Rasulzada

Per Naroskin

Boris Lennerhov

Hana Jamali - Föreläsning - Speakers&friends

Vill du boka Hana Jamalisom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Hana Jamali som föreläsare!