Hem / Föreläsare / Hanna Wallensteen
Hanna Wallensteen - Boka föreläsning

Hanna Wallensteen

Mångfald – att möta sådant man inte är van vid.

Hanna Wallensteen och föreläser kring hur vi möter och bemöter okunskap, fördomar och rasism. Hon föreläser också kring adoptionsfrågor och är själv adopterad från Etiopien.

Det är sällan som någon verkligen vill någon annan illa. De allra flesta vill och menar väl. Ändå råkar vi ibland göra misstag. Vara obetänksamma, taktlösa eller ovetande. Säga och göra sådant som uppfattas fel. Och vad gör man då? När man ville vara trevlig och öppen, men bara uppfattades som klumpig, fördomsfull eller rasistisk?

Hanna Wallensteens föreläsningar kretsar kring hur vi möter och bemöter det som avviker från det vi är vana vid. Och om hur vi kan hantera kränkande bemötande. Givetvis finns inget absolut facit. Vi uppfattar saker olika och vi reagerar olika. Men genom ny kunskap och genom att reflektera kring mångfaldsfrågor och konkreta exempel på användbara strategier, kan vi skapa behagligare samtalsklimat och mer effektiva möten, både privat och i arbetslivet. Föredraget erbjuder en möjlighet till reflektion och ger konkreta exempel på användbara strategier. En bra start för den arbetsplats som vill öka medvetenheten kring mångfaldsfrågor och stimulera till ett öppnare samtalsklimat.

Pressbild

Så bokar du Hanna Wallensteen som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Katarina Blom

Thomas Enhager

Brit Stakston

Hanna Wallensteen - Boka föreläsning

Hanna Wallensteen

,

Vill du boka Hanna Wallensteensom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Hanna Wallensteen som föreläsare!