Hem / Föreläsare / Hannes Sjöblad
Hannes Sjöblad - Förelasare

Hannes Sjöblad

Kan ett microchip i handen ersätta kortet i plånboken?

Företagsledaren, biohackaren och teknikaktivisten har själv opererat in ett chip i handen. Hannes Sjöblad, civilekonom från Handelshögskolan i grunden, drabbades av bioteknikens tjusning under en vistelse på tanke-smedjan Singularity University i Silicon Valley. Det var också där han upptäckte biohackarnas oförställda lust att testa tekniksprångens möjligheter på sig själva.

Hannes Sjöberg är företagsledaren, biohackaren och teknikaktivisten som passionerat föreläser om bodyhacking och talar kärleksfullt om nya manicker från biohackingvärlden. Han är övertygad om att den nya teknikutvecklingen i allt högre utsträckning kommer att påverka och utveckla vårt sätt att leva.

Med hjälp av konkreta exempel baserad på egen research och erfarenhet föreläser Hannes Sjöberg om hur teknikutvecklingen förändrar vårt sätt att leva – i vårt arbete, hur vi kommunicerar, reser, producerar mat, botar sjukdomar och fortplantar oss. En teknologisk revolution står inför dörren där människan kommer att få egenskaper vi aldrig tidigare haft.

 

Pressbild

Så bokar du Hannes Sjöblad

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Emma Stenström

Jens Lanvin

Hannes Sjöblad - Förelasare

Hannes Sjöblad

Vill du boka Hannes Sjöbladsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Hannes Sjöblad som föreläsare!