Hem / Föreläsare / Henrik Fexeus
Henrik Fexeus - Föreläsning -Talarförmedling - Speakers&friends

Henrik Fexeus

Konsten att få mentala superkrafter – Bootcamp för din hjärna.

Henrik Fexeus är rankad som en av världens främsta kroppsspråksexperter. Hans underhållande och engagerande stil som föreläsare har tagit honom över hela världen. Henrik är idag en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare.

Idag är han Sveriges mest kända psykologiska manipulatör, mentala illusionist och förmedlare av kunskap inom omedveten kommunikation och påverkan. Henrik Fexeus har skrivit sju böcker som sålt i över en halv miljon exemplar i Sverige och hittills översatts till 30 språk. Det är dock på scen som Henrik verkligen kommer sin till rätt, både som föreläsare och som mentalist. Med sin egensinniga mix av rackarspel och genuina tekniker är han en unik underhållare som drar utsålda hus världen över. 2009 förärades han i USA det prestigefyllda priset Dunninger Memorial Award, med motiveringen For Distinguished Professionalism in the Performance of Mentalism.

Konsten att få mentala superkrafter – Bootcamp för din hjärna
Du kan betydligt mer än vad du vet om. I föreläsningen förklarar Henrik Fexeus hur du kan använda din hjärna betydligt mer effektivt än du gör. Du lär dig enkla genvägar och psykologiska trix för att nå resultat du inte trodde var möjliga, inom områden du inte trodde du kunde något om.

Med humor och oväntade demonstrationer får Henrik hela publiken att trimma sina mentala superkrafter redan under föreläsningen – utan att de vet om det. Det handlar inte bara om att bli smartare utan också om att få ett nytt förhållningssätt till sig själv.
Rekommenderad längd: 45 el 65 min. När du bokar en föreläsning har du även möjlighet att köpa boken ”Konsten att få Mentala Superkrafter” till dina deltagare för ett mycket förmånligt pris!

Konsten att läsa tankar – vad vi säger till varandra utan att veta om det
En god relation är grunden för all meningsfull kommunikation. Innan du kan få någon att bry sig om vad du säger måste du först få dem att vilja lyssna på, lita på och tycka om dig. Det vill säga, ni behöver först ha en bra relation.

I den här roliga och överraskande föreläsningen lär Henrik dig hur du kan använda ordlös och omedveten kommunikation såsom kroppsspråk, tonfall och ansiktsuttryck till att på rekordsnabb tid skapa goda relationer med precis vem du önskar.
Rekommenderad längd: 70, 90 eller 2 x 60 min. När du bokar en föreläsning har du även möjlighet att köpa boken ”Konsten att Läsa Tankar” till dina deltagare för ett mycket förmånligt pris!

Maktspelet – Få andra att göra som du vill och älska dig för det
Har du någonting försökt få någon att göra som du vill? Då har du också spelat Maktspelet. Alla spelar det hela tiden, men det går att göra bra eller dåligt. Men det finns bra makt och dålig makt, och kraftfull makt är inte något man tar. Det är något man får, från andra.

Med konkreta exempel och uppseendeväckande demonstrationer avslöjar Henrik Fexeus den överraskande sanningen om Makt. Hur mycket makt du faktiskt har, hur du bör använda den, och varför omgivningen kommer att uppskatta dig för att du gör det.
Rekommenderad längd: 45 min. När du bokar en föreläsning har du även möjlighet att köpa boken ”Maktspelet: Konsten att ta kontroll” till dina deltagare för ett mycket förmånligt pris!

Pressbild – Henrik Fexeus.

Så bokar du Henrik Fexeus

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Isabelle McAllister

Joséphine Edwall Björklund

Jonna Nyberg

Henrik Fexeus - Föreläsning -Talarförmedling - Speakers&friends

Henrik Fexeus

Vill du boka Henrik Fexeussom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Henrik Fexeus som föreläsare!