Hem / Föreläsare / Henrik Hjelt
Henrik Hjelt - föreläsare - Speakers&friends

Henrik Hjelt

Underhållare, moderator och föreläsare.

Henrik Hjelt är en av Sveriges mest uppskattade personligheter. Han har medverkat i många olika program och de flesta minns honom från olika framträdanden i ”Parlamentet”.

Henrik Hjelt är komiker och skådespelare. Han gör även standup och ger föreläsningar samt regisserar scenuppsättningar, film och tv. Henrik kan också bokas som konferencier och moderator.

På TV och film har han bland annat medverkat i ”Playa del Sol”, ”Parlamentet”, ”Time Out”, ” julkalendern ”Håkan Bråkan” samt ”Klassfesten”, ”Utanför din dörr” och ”Håkan Bråkan och Josef”.

På scen har han turnerat runt om i Sverige med den komiska monologen ”Pappan” och gjort standup-turné med ”Västkusteffekten”. Han har även medverkat i teater -och musikaluppsättningar som bland annat ”The Producers”, ”Spamalot”, ”Svarte orm” och ”Camping-Den perfekta utsikten”

Som konfrencier eftersträvar Henrik att alltid bidra med något extra.
Han driver programmet framåt med precision, samtidigt som han är öppen för improvisation. Henrik åtar sig även uppdrag som föreläsare och talar då om konsten att gå sin egen väg samt hur man utnyttjar sin kreativitet.

Pressbild – Henrik Hjelt.

Så bokar du Henrik Hjelt som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

David Hellenius

Jenny Strömstedt

Vill du boka Henrik Hjeltsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Henrik Hjelt som föreläsare!