Hem / Föreläsare / Henrik Hjelt
Henrik Hjelt - föreläsare - Speakers&friends

Henrik Hjelt

Underhållare, moderator och föreläsare.

Henrik Hjelt är en av Sveriges mest uppskattade personligheter. Han har medverkat i många olika program och de flesta minns honom från olika framträdanden i ”Parlamentet”.

Henrik Hjelt är komiker och skådespelare. Han gör även standup och ger föreläsningar samt regisserar scenuppsättningar, film och tv. Henrik kan också bokas som konferencier och moderator.

På TV och film har han bland annat medverkat i ”Playa del Sol”, ”Parlamentet”, ”Time Out”, ” julkalendern ”Håkan Bråkan” samt ”Klassfesten”, ”Utanför din dörr” och ”Håkan Bråkan och Josef”.

På scen har han turnerat runt om i Sverige med den komiska monologen ”Pappan” och gjort standup-turné med ”Västkusteffekten”. Han har även medverkat i teater -och musikaluppsättningar som bland annat ”The Producers”, ”Spamalot”, ”Svarte orm” och ”Camping-Den perfekta utsikten”

Som konfrencier eftersträvar Henrik att alltid bidra med något extra.
Han driver programmet framåt med precision, samtidigt som han är öppen för improvisation. Henrik åtar sig även uppdrag som föreläsare och talar då om konsten att gå sin egen väg samt hur man utnyttjar sin kreativitet.

Pressbild – Henrik Hjelt.

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Hasse Brontén

Behrad Rouzbeh