Hem / Föreläsare / Henrik Larsson Broman
Henrik Larsson Broman - föreläsare - Speakers&friends

Henrik Larsson Broman

Supertrender och forskning bakom säljframgång

Henrik Larsson Broman är forskare, säljexpert, trendanalytiker och författare till boken ”Supertrenderna – så framtidssäkrar du din försäljning och marknadsföring”. Med över 1000 föreläsningar är han en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom försäljning, marknadsföring, företagande och framtid.

Som föreläsare hjälper Henrik Larsson Broman sin publik att lyfta blicken och bättre förstå hur trender kan hjälpa företag att skapa långsiktig framgång. Till sitt stöd har han tusentals timmar av forskning, observationer och omvärldsanalys bakom sig som förmedlar faktabaserad kunskap om vad som krävs för att dagens och morgondagens företag ska nå ökad försäljningstillväxt. Henrik Larsson-Broman är en talare som kan motivera, förklara pedagogiskt, få folk att skratta men ändå ha substans i det som sägs med förankring från forskningsresultat och konkreta exempel.

Henrik föreläser och driver workshops i stora som små sammanhang. På allt ifrån kick-offer till kundevent och ledningsmöten. Bland kunderna återfinns företag som ABB, Canon, Swedbank, DHL, SEB, Länsförsäkringar, PostNord, Microsoft, Swedbank, SCA, Telenor, Ericsson, Telia, Adobe, Teracom, Coca-Cola, Canon, Samhall, Dustin, DHL and Scania m.fl.

Henrik Larsson Broman behandlar ett brett spektrum av teman baserat på egen såväl som internationell forskning. Allt från gedigen forskning om hur kundernas köpbeteenden har förändrats och hur det påverkar strategier, ledarskap, organisering och företagskultur till hur trender skapar tillväxtmöjligheter för morgondagens organisationer. Föreläsningarna anpassas med trender och innehåll efter kundens förutsättningar.

 

Exempel på föreläsningsteman
  • Supertrenderna – så skapar du framtiden!
  • Så differentiering du ditt företag i morgondagens affärsklimat
  • Framtidens B2B-försäljning – vad säger trender och fakta?
  •  Smart B2B försäljning – att gå från tro och tyckande till vetande och fakta
  • Millennials – trender och strategier för att attrahera morgondagens säljare och kunder!
  • Spelifiering – öka motivationen och gör det roligt att sälja och köpa!
  • Digitalisering – hot eller möjlighet för morgondagens sälj- och marknadsfunktioner?

 

Referenser

”Henrik is funny, easy to listen to and relevant. He is extremely knowledgeable on the subjects and knows modern sales organisations, trends and sales work by heart.” Peter Sergel – Business Director. Edgeware

”Henrik har en synnerligen god förmåga att på ett tydligt, inspirerande och engagerat sätt få oss att blicka in i framtiden för att rusta oss inför nya utmaningar” Lukas Olofsson – Försäljningschef Saferoad

”Henriks föreläsning var otroligt intressant och inspirerande med trendanalyser som en viktig del i budskapet. Henrik är helt klart en av de bästa i Sverige inom sin genre.” Kristina Cohn Linde, VD på Marknadsföreningen i Göteborg

 

Pressbild – Henrik Larsson Broman.

 

Har fått utmärkelsen Utmärkt föreläsare av vår samarbetspartner Di Close – Sveriges största chefsnätverk.

Close - utmärkt föreläsare - silver

Så bokar du Henrik Larsson Broman som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Oliver Lopez

Jonas Hammarberg

Arvid Axland

Henrik Larsson Broman - föreläsare - Speakers&friends

Henrik Larsson Broman

, ,

Vill du boka Henrik Larsson Bromansom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Henrik Larsson Broman som föreläsare!