Hem / Föreläsare / Henrik Larsson-Broman
Henrik Larsson-Broman - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Henrik Larsson-Broman

Framtid, trender och forskning bakom tillväxt

Henrik Larsson-Broman är forskare, säljexpert, trendanalytiker och författare till boken ”Supertrenderna – så framtidssäkrar du din försäljning och marknadsföring”. Med över 1400 föreläsningar är han en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom försäljning, marknadsföring, företagande och framtid.

Som föreläsare hjälper Henrik Larsson-Broman sin publik att lyfta blicken och bättre förstå hur trender kan hjälpa företag att skapa långsiktig framgång. Hans kunskap bygger på tusentals timmar av forskning, observationer och omvärldsanalys. Genom att förmedla faktabaserad kunskap hjälper han företag att förstå vad som krävs för att uppnå ökad försäljningstillväxt, både nu och i framtiden. Henrik Larsson-Broman är en talare som kan motivera, förklara pedagogiskt, få folk att skratta men ändå ha substans i det som sägs med förankring från forskningsresultat och konkreta exempel.

Henrik föreläser och driver workshops i stora som små sammanhang, från kick-offer till kundevent och ledningsmöten. Bland hans kunder finns företag som ABB, Canon, Swedbank, DHL, SEB, Länsförsäkringar, PostNord, Microsoft, Swedbank, SCA, Telenor, Ericsson, Telia, Adobe, Teracom, Coca-Cola, Canon, Samhall, Dustin och Scania, bland många andra.

 

Föreläsningar med Henrik Larsson-Broman

Henrik Larsson-Broman behandlar ett brett spektrum av föreläsningsteman. Allt från gedigen forskning om faktorer bakom säljdriven tillväxt, strategier och ledarskap till trender som formar framtidens försäljning, marknadsföring och företagande. Han föreläser även om möjligheterna med Artificiell Intelligens som han också producerat flertalet djuplodande rapporter kring.

Henrik anpassar alltid sina trend- och framtidsföreläsningar efter de aktuella och relevanta trenderna för sin publik. Han erbjuder föreläsningar på både svenska och engelska.

 

Exempel på föreläsningsteman:
  • Supertrenderna – så skapar du framtiden!
  • Artificiell Intelligens – möjligheterna för sälj, marknad och HR.
  • Framtidens B2B-försäljning – vad säger trender och fakta?
  • Förtroende som ny valuta – fem kriterier som gör att du vinner kundernas förtroende
  • Smart B2B försäljning – att gå från tro och tyckande till vetande och fakta
  • Sales Excellence – konsten att skapa lönsam försäljningstillväxt
  • Sju faktorer som utmärker vinnare i lågkonjunkturer

 

Framtidssäkra er försäljning och marknadsföring – kontakta oss på Speakers&friends för att boka Henrik Larsson-Broman som er nästa föreläsare!

 

Henrik Larsson-Broman - föreläsare - Speakers&friends - pressbild   Henrik Larsson-Broman - föreläsare - Speakers&friends - pressbild

 

Referenser i urval:

“Om jag bara kunde välja en försäljningsexpert i Sverige skulle det vara Henrik Larsson-Broman. Inom sitt expertområde är han den mest kompetenta person jag någonsin träffat. Han imponerar på mig varje gång jag lyssnar på honom.”
/ Johan Sköld, serieentreprenör och partner Amp11

”Tack Henrik Larsson-Broman för en insiktsfull presentation om hur AI kan förbättra komplex B2B-försäljning. Du skapar engagemang och motivation! Hela Coromatics säljteam i Sverige uppskattade verkligen att du deltog i vår session. Jag kan varmt rekommendera Henrik som en inspirerande talare.”
/Sara Brandt, Head of Marketing & Communications, Coromatic

”Henrik höll en inspirerande föreläsning om AI och dess möjligheter för oss och våra återförsäljare inom Kia. 45 minuter fullspäckad med praktiska tips, nya insikter, förbluffande fallstudier och många tankeställare för alla 150 personer som njöt av denna presentation. En fantastisk upplevelse, tack Henrik!”
/ David Selfors, General Manager, Kia Motors Sweden

”Vi på Dagens industri anlitar Henrik Larsson Broman frekvent inom våra utvecklingsprogram för ledare och bolagsägare. Han är en av våra absolut mest uppskattade föreläsare. Rekommenderar honom varmt!”
/ Richard Lium, Business Area Manager, DI VD Entreprenörsnätverk

”Henrik höll en framtidsspaning för vårt Tilllväxtprogram där vi jobbar med ca 300 företag. Träffsäker spaning som började på en övergripande nivå och sen snabbt plockades ner med hjälp av exempel och case till en operativ nivå, hur man kan använda det i sin vardag. Föreläsningen gav nya insikter, fick alla att tänka till och reflektera samt gjorde det med bra tempo och engagerande exempel. Det var lätt att jobba med Henrik, han skräddarsydde utefter vår målgrupp och var snabb i sin respons på frågor. Rekommenderas varmt! Att han hade en lättsam skön attityd underlättade mycket och gjorde hela genomförandet roligare!”
/ Eva Källrot, affärsutvecklare, Business Region Göteborg

Henrik är en fantastiskt bra talare som verkligen får med sig publiken. Rekommenderar honom starkt om du vill ha en extern talare för att sätta tonen kring ditt bolags framtid. Henrik tar sin utgångspunkt i forskningen och framtidsspanar på ett mycket engagerande och inspirerade sätt.”
/ Johan Ekberg, Executive Board Member, Ebbot AI

 

Har fått utmärkelsen Utmärkt föreläsare av vår samarbetspartner Di Close – Sveriges största chefsnätverk.

Close - utmärkt föreläsare - silver

 

 

 

 

 

Länkar:

YouTube, föreläsning – The New Era of Trust

YouTube, föreläsning – The Future State os Sales 2021

 

Pressbilder:

Pressbild 1

Pressbild 2

Pressbild 3

 

Så bokar du Henrik Larsson-Broman

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Magnus Melander

Angela Ahola

Angelica Frithiof

Boris Lennerhov

Henrik Larsson-Broman - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Henrik Larsson-Broman

, ,

Vill du boka Henrik Larsson-Bromansom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Henrik Larsson-Broman som föreläsare!