Hem / Föreläsare / Henrik Mitelman
Henrik Mitelman - Föreläsning

Henrik Mitelman

Ekonomisk analys om världsläget

Henrik Mitelman är oberoende egenföretagande analytiker, föreläsare och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB.

Henrik reser ständigt över hela världen, framför allt i Asien, för att förstå vad som händer i världsekonomin. Han kan ofta ses på tennisbanor i Stockholm, även om han trivs allra bäst i skånska Abbekås. Kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarssons gör en årlig enkätundersökning bland kapitalmarknadens aktörer – finansanalytiker, förvaltare, börs-VD:ar, IR- och kommunikationschefer, med flera – för att ta reda på vilka medieaktörer som branschen har störst förtroende gör Henrik har i många år varit högt rankad, och når för första gången förstaplatsen.

– Det här är ju fantastiskt roligt och inspirerande. Att över huvud taget nämnas i dessa sammanhang känns stort. Att få skriva för Di:s 328 000 läsare är ett stort privilegium, säger Henrik Mitelman till Dagens Media.

Henriks föreläsningar tar upp det dagsaktuella ekonomiska läget och möjligheterna i världsekonomin.

Pressbild

Så bokar du Henrik Mitelman

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Alexandra Pascalidou

Andreas Ekström

Staffan Landin

Magnus Lindkvist

Henrik Mitelman - Föreläsning

Henrik Mitelman

Vill du boka Henrik Mitelmansom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Henrik Mitelman som föreläsare!