Hem / Föreläsare / Henrik Schyffert
Henrik Schyffert - Boka föreläsning

Henrik Schyffert

Släpp sargen

Henrik Schyffert är en av Sveriges största komiker. Han har skapat några av landets största humorsuccéer och är ständigt aktuell.

Henriks underhållande föreläsning ”Släpp sargen” handlar om hur man kan öka kreativitet i en grupp och förbättra samarbetet i gruppen. Det blir garanterat många skratt när han delar med sig av sina historier som involverar flera av Sveriges mest kända komiker. Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder han på ett ovanligt underhållande föredrag om förändring och grupparbete. Som åhörare kommer du inte bara få skratta utan Henrik sår även frön hur du kan själv öka din kreativitet.

Henrik Schyffert har skapat kultstämplad radio och tv med program som ”Hassan” och ”Knesset”, granskat humor på fullaste allvar i SVT:s serie “Dokument: Humor” och gjort den guldbaggebelönade filmen ”Fyra nyanser av brunt”. Han har vunnit pris för sin standup, samt blottat sig själv i sin bejublad monolog “The 90’s – ett försvarstal.

De senaste åren har Henrik gjort succé över hela landet tillsammans med Fredrik Lindström i showerna ”Ljust & Fräscht” och senare “Ägd”.

Förutom föreläsare och komiker är Henrik Schyffert även en väldigt uppskattad moderator.

 

Pressbild – Henrik Schyffert

Så bokar du Henrik Schyffert

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Joséphine Edwall Björklund

Marika Carlsson

Kristina Keyyo Petrushina

Henrik Schyffert - Boka föreläsning

Henrik Schyffert

,

Vill du boka Henrik Schyffertsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Henrik Schyffert som föreläsare!