Hem / Föreläsare / Ida Hult
Ida Hult - föreläsare - Speakers&friends

Ida Hult

Den förvrängda framtiden

Ida Hult drivs av att förstå samtiden och skapa framtiden. Hennes inspirerande föreläsningar handlar om framtid, vision, innovation, konsumenter och digitalisering. Hon är futurist, föreläsare och konsumentspecialist. Som utbildad etnograf och journalist brinner hon för att utforska, gräva och hitta nya vinklar för att sedan berätta historien om oss människor. Hennes specialitet är konsumenter, affärsutveckling och visioner. De sätt vi lever, jobbar, köper och samverkar – det är hennes fokus. Hur man tjänar pengar på det är hennes expertis. Med Ida Hult får ni en föreläsning med svaren som inte går att hitta på Google.

Vill du förbättra ditt kundfokus? Få reda på vad konsumenterna egentligen känner, behöver och vill ha? Då har du hittat rätt. Ida Hult är expert på att översätta trender och kulturella fenomen till fungerande affärsstrategier.

Beteendeproffset och futuristen Ida Hult varvar företagsrådgivning med inspirationsföreläsningar. En Ida Hult föreläsning bygger på ett unikt material hämtat ur människors vardag, som hon sedan sätter i ett affärsperspektiv. Du kan vara säker på att få både inspiration och konkreta verktyg att agera utifrån.

Ida Hult började jobba med futurism 2006. Sedan dess har hon varit rådgivare åt några av världens största och mest intressanta bolag. Hon är specialiserad på övergripande visioner som t.ex. samarbetet med IKEA (Life at Home), SEB (Enkla vardagen) och Ericsson (Social Web of Things). Hon har också tagit fram konsumentstrategier för E.ON, Carlsberg och Arla Foods och utbildat cheferna på Ikea, ICA och Rimi om hur man leder och skapar i en föränderlig tid.

Hennes uppdrag som rådgivare är att förutse vad vi ska vilja köpa eller hur vi kommer att agera om 5-10 år. Hennes uppdrag när hon föreläser är att inspirera och underhålla kring dessa frågor. Ida Hult översätter livsstil och beteenden till fungerande affärsstrategier och intressanta berättelser. Idas omfattande strategiska affärserfarenhet parat med etnologisk bakgrund och journalistisk skolning gör henne till en bra berättare med oväntade infallsvinklar. Ida är en mycket efterfrågad både som expert och som inspiratör.

Så bokar du Ida Hult

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Per Grankvist

Magdalena Gerger

Jesper Ek

Arne Elias Corneliussen

Ida Hult - föreläsare - Speakers&friends

Ida Hult

Vill du boka Ida Hultsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Ida Hult som föreläsare!