Hem / Föreläsare / Isak Jansson
Isak Jansson - komiker- Speakers&friends - foto: Oskar Kullander - profilbild

Isak Jansson

Intelligent, tydlig och rolig underhållning

Isak Jansson är komikern som kan få ett rum att vrida sig av skratt men också fylla åhörarna med eftertanke. Hans humor är skruvad och samhällskritisk. Ett utmärkt val för den kräsne bokaren som vill ha intelligent humor och något som folk pratar om en längre tid. Hans klockrena imitationer av bland annat Kristian Luuk, Özz Nûjen och Martin Timell har fått hela humorbranschen att häpna.

Metodiskt har Isak Jansson byggt upp en allt större fanskara – för har man väl sett honom så vill man se mer av honom. Han är inte rädd för att ta ställning men väver samtidigt in det i ett roligt nät så att upplösningen alltid utmynnar i ett hjärtligt skratt.

Ni har säkerligen sett Isak framföra sin humor exempelvis i Släng dig i Brunnen (SVT 2018) och Comedy Confessions (Comedy Central 2017). 2020 blev Isak utsedd till ”Årets manliga komiker” på standupgalan.

Tack vare sin förmåga att underhålla på både svenska och engelska är Isak Jansson en av våra mest beresta komiker. Han har uppträtt över hela världen på platser som Sydafrika, Island, Ryssland, Norge, Indien, Kina, Estland, Belgien, Danmark, Frankrike, Malta, Storbritannien, Luxemburg, Tyskland, Holland och Finland.

Genom åren har Isak producerat flera shower som han turnerat med: ”Filosofi för sinnesslöa” (2011), ”Allt är Floristernas Fel” (2013), ”Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter)” (2016) och ”Quick – en humorshow” (2018).

Isak är även manusförfattare och har bland annat arbetat med Pensionärsjävlar (Kanal 5), Inte Ok (TV3) och Robins (SVT). Han har varit programledare för Tankesmedjan (P3) och driver den populära podcasten Rollspelsklubben där komiker spelar Drakar och Demoner. Dessutom arrangerar han SM i ordvitsar och gett ut boken Sveriges Bästa Ordvitsar (Känguru Förlag).

Isak Jansson är en riktigt mångsidig talang som har en unik förmåga att anpassa sin humor efter sin publik.

 

Isak Jansson - komiker- Speakers&friends - foto: Oskar Kullander  Isak Jansson - komiker- Speakers&friends - foto: Anders Berg  Isak Jansson - Speakers&friends

Foto 1 – Oskar Kullander, Foto 2 – Anders Berg

 

Hör av dig till oss på Speakers&friends och boka rolig och klarsynt underhållning med Isak Jansson till ert nästa event!

 

Pressbild – Isak Jansson (foto: Oskar Kullander)

Så bokar du Isak Jansson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Kristina Keyyo Petrushina

Tina Nordström

Jenny Strömstedt

Vill du boka Isak Janssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Isak Jansson som föreläsare!