Hem / Föreläsare / Isak Jansson
Isak Jansson - Speakers&friends

Isak Jansson

Intelligent, tydlig och rolig

Isak Jansson är komikern som kan få ett rum att vrida sig av skratt men också fylla åhörarna med eftertanke. Hans humor är skruvad och samhällskritisk. Ett utmärkt val för den kräsne bokaren som vill ha intelligent humor och något som folk pratar om en längre tid. Hans klockrena imitationer av bl.a. Kristian Luuk, Özz Nûjen och Martin Timell har fått hela humorbranschen att häpna.

Metodiskt bygger han upp en allt större fanskara – för har man väl sett honom så vill man se mer av honom. Han är inte rädd för att ta ställning men väver samtidigt in det i ett roligt nät så att upplösningen alltid utmynnar i ett hjärtligt skratt. Isak är intelligent, tydlig och rolig. Ni har säkerligen sett honom framföra sin humor i bl.a. Släng dig i Brunnen (SVT 2018) och Comedy Confessions (Comedy Central 2017).

Tack vare sin förmåga att underhålla på både svenska och engelska är Isak en av våra mest beresta komiker. Han har uppträtt över hela världen på platser som Sydafrika, Island, Ryssland, Norge, Indien, Kina, Estland, Belgien, Danmark, Frankrike, Malta, Storbritannien, Luxemburg, Tyskland, Holland och Finland.

Ett av hans senaste projekt har varit en humorshow om något så makabert som fallet Thomas Quick. Isak turnerade med showen tillsammans med trubaduren och komikern Ola Aurell. Sin första soloshow ”Filosofi för sinnesslöa” gjorde han redan 2011. 2013 producerade han en ny soloshow med namnet ”Allt är Floristernas Fel”. 2014 var det dags igen med turnén “Isak Jansson hatar Isak Jansson”. 2016 turnerade han med sin show ”Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter). Samtliga shower finns som ljudalbum på Spotify.

Isak är även manusförfattare och har bl.a. arbetat med Pensionärsjävlar (Kanal 5), Inte Ok (TV3) och Robins (SVT). Han har även varit programledare för Tankesmedjan (P3) och driver podcasten Rollspelsklubben där komiker spelar Drakar och Demoner.

Han arrangerar även SM i Ordvitsar och gett ut boken Sveriges Bästa Ordvitsar (Känguru Förlag). Sedan 2018 är han utbildad Fältartist.

Så bokar du Isak Jansson som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Christina Stielli

Vill du boka Isak Janssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Isak Jansson som föreläsare!