Hem / Föreläsare / Ishtar Touailat
Ishtar Touailat - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Ishtar Touailat

Innovationschef, serieentreprenör och prisad ledare

Framtidens kvinnliga ledare, Sveriges mäktigaste affärskvinna, Supertalang och Årets IT-kvinna. Ishtar Touailat har uppmärksammats stort för sitt entreprenörskap och ledarskap. Idag är Ishtar innovationschef på TechBuddy och kommer närmast från Nordens största IT-bolag Tieto där hon lett förändringsarbete inom AI, fintech och digital hälsa. Ishtar arbetar aktivt för en mer jämställd teknikvärld och har grundat techprogrammet FUTURISTAS. 

Ishtar Touailat är global chef för AI och innovation på TechBuddy, och tidigare hade hon rollen som innovationschef på Tieto där hon bla var ansvarig för IT-jättens inkubator som utvecklar de allra senaste mjukvaruprodukterna för konsumentmarknaden genom teknik som AI, fintech, machine learning, IoT och digital hälsa – hennes uppgift var att bygga upp världens främsta inkubator för Artificiell Intelligens. Tieto rankas dessutom som bästa teknikbolaget i världen inom jämställdhet, ett syfte som även Ishtar arbetar aktivt för. Med techprogrammet FUTURISTAS jämnar Isthar Touailat ut spelplanen genom att tillhandahålla kunskap om den senaste tekniken och affärsutveckling till kvinnor inom alla yrken, bakgrunder och socioekonomiska förhållanden, både i Sverige och utomlands.

Som prisbelönt serieentreprenör har Ishtar Touailat flertalet framgångsrika projekt i bagaget. Hon är grundare av Studentkompetens, Startup Bootcamp, acceleratorn Women in Business och även Starta Eget-dagen samt Europas största entreprenörskurs Starta eget vid Stockholms universitet. Plattformar för att dela kunskap om entreprenörskap, teknik och affärer. Ishtar har också arbetat som Marketing-, training- and innovation manager vid SU Innovation samt som business coach på Innovationskontoret.

Ishtar Touailat har en spännande karriär och personlig resa som inspirerar stort. Uppväxt i en stökig miljö flydde hon hemmet som 12-åring och vid 14 år jobbade hon nätter på en pizzeria för att ha råd med egen lägenhet. Hon fick växa upp snabbt, ta hand om sig själv från unga år och flyttade hemifrån tidigt. En stark drivkraft för Ishtar är att få män­niskor att utveckla sin fulla potential. Det är en förmåga hon hänför till sin bakgrund med många olika miljöer, från betongförort till fina salonger, där förståelsen för andra människor bortom förutfattade meningar är central. Mångfald och inkludering är viktiga frågor som Ishtar gärna diskuterar.

Ishtar Touailat är en erfaren och efterfrågad föreläsare både i Sverige och på de internationella scenerna. Hon syns ofta i både svensk och utländsk media, bland annat SVT, BBC, The Guardian, New York Times och Huffington Post. Bland utmärkelserna finns de prestigefulla Framtidens Kvinnliga Ledare, Sveriges mäktigaste affärskvinna och Årets IT-kvinna.

Boka en inspirerande föreläsning med Ishtar Touailat på teman kring innovation, AI, digitalisering, entreprenörskap, företagskultur och framtidens ledarskap.

Rubriker

  • Vad kan digitalisering och AI göra för vårt samhälle?
  • Så rustar vi oss för framtiden
  • Gig ekonomi, företagskultur och hur man attraherar (och behåller!) talanger
  • Så leder du framtidens ledare
  • Våga utmana strukturer för att skapa förändring
  • Så skapar vi fler innovationer
  • Från affärsidé till affär
  • Mellan betong och salong – Ishtars personliga resa

Pressbild

Så bokar du Ishtar Touailat

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Sofie Lindblom

Lars-Peter Loeld

Ishtar Touailat - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Ishtar Touailat

Vill du boka Ishtar Touailatsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Ishtar Touailat som föreläsare!