Hem / Föreläsare / Jackie Kothbauer
Jackie Kothbauer - föreläsare - Speakers&friends

Jackie Kothbauer

Den nya affärslogiken, AI och digitalisering

Fastighetsbranschen brukade vara trygg. Nu digitaliseras den. Det Nya Affärsfolket och gigekonomin flyttar in. Kontor, bostäder och butiker får sensorer och e-handeln levererar till jobbet.

Vår nya medarbetare är en robot. Den svarar i telefon. Dygnet runt. På alla språk. Ibland är kunden kines. De betalar med AliPay. I Sverige. Bankvärlden revolutioneras. Sekretess byts mot Open Banking. Data – det nya guldet. Tillgängligt för alla. Efter bloggare och youtubers är det säljarnas tur att bli kungar i sociala medier. Real Times Sales och Social Selling. Affärerna stängs fortare än någonsin. Kundresan blev digital. Nu får den empati och skräddarsydd kundupplevelse. Välkommen Du Nya Sköna Värld.

 

Futurist och folkbildare

Jackie Kothbauer är åttonde generationen lärare i sin släkt. Utnämnd till en av världens främsta 150 futurister och författare till tre böcker. Om konsten att bli nätsmart. En modig själ som använt sig själv för att testa alla gränser och verktyg i Vårt Nya Samhälle. Jackie brinner för att skapa ett samhälle av vinnare. När allt fler av oss blir hundraåringar, hur lever, älskar och arbetar vi ända in i mål?

 

Föreläsningar & workshops
  • The Future Now – Den nya Kunden, Medarbetaren och Medborgaren
    Hur påverkas vår vardag, arbetsmiljö och livskarriär av digitalisering och AI? Upptäck hur framtidens privatekonomi, samhällsplanering och välgörenhet påverkar ditt liv.
  • The Future Now – Det Nya Affärslivet. En färsk rapport om branscher i global förändring
    Rebirth Retail, Internet of Transport, Open Banking, EdTech, gigekonomin, Den Nya Bilen, digitala assistenter, Internet of Energy, robotbörs, branschhybrider, nya affärsmodeller och kampen mellan Kina och USA. Vad kommer efter Facebook?
  • The Future ME
    En workshop för ledare, medarbetare och team som vill bli nätsmarta och samspelta.

 

Sagt om Jackie:

Jackie Kothbauer är en spännande tänkare med värdefull blandning av talang , integritet och humor. Hennes workshops och föreläsningar gav mig självförtroende och energikick nog att börja arbeta på ett nytt sätt. Jag rekommenderar Jackie Kothbauer till alla organisationer som vill utforska nya idéer. – Peter Jönsson, IBM.

Jacqueline Kothbauer har förmågan att skapa engagemang och entusiasm. Hennes tal var en stark upplevelse. – Fredrik Ivarsson, VOLVO.

 

Pressbild – Jackie Kothbauer.

Så bokar du Jackie Kothbauer

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Åsa Lundquist Coey

Charlotte Signahl

Magdalena Gerger

Stefan Hyttfors

Jackie Kothbauer - föreläsare - Speakers&friends

Jackie Kothbauer

,

Vill du boka Jackie Kothbauersom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Jackie Kothbauer som föreläsare!