Hem / Föreläsare / Jacob Lovén
Jacob Lovén - föreläsare - Speakers&friends

Jacob Lovén

E-commerce: Framtidens Silicon Valley ligger i Kina

Jacob Lovén driver podden den Digitala Draken med Tom Xiong. Tom bor i Kina och Jacob bor numera i Stockholm men har tidigare bott i både Asien och USA. Tillsammans uppmärksammar de ”det kinesiska  undret” och den enorma marknad som vi européer knappt noterat att den finns.

Jacob är mycket kunnig inom e-handel, användartrender och digitalisering. Han är påläst och inspirerande att lyssna på och kan ge mängder med insikter och inspiration som leder till att både motivationen och kreativiteten väcks till liv. En strategi som innefattar mobilanvändande, sociala nätverk, influencers och AI är enligt Jacob starka nycklar till framgångsrik e-handel.

Jacobs föreläsningar är mycket inspirerande, underhållande och insiktsfulla.

Så bokar du Jacob Lovén

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Leili Falsafi

Cecilia Hertz

Paal Evjenth

Hannes Sjöblad

Jacob Lovén - föreläsare - Speakers&friends

Jacob Lovén

Vill du boka Jacob Lovénsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Jacob Lovén som föreläsare!