Hem / Föreläsare / Jakob Öqvist
Jakob Öqvist - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Jakob Öqvist

Komikern som syns varje dag i TV

Jakob Öqvist syns och har synts i en massa humorprogram i TV. Dessutom är han en av Sveriges mest lättsamma och inte minst bokade konferencierer.

Hösten 2004 var han med i Sen kväll med Luuk. Han har också varit skådespelare i TV-programmen Hem till Midgård, Spung, Bank Fur alle! och Nicke och Nilla, spelat teater och varit radiopratare i Mix Megapol, Vakna med The Voice, och nu senast Rockklassiker. Öqvist har även sysslat mycket med teatersport; han har vunnit en teatersportturnering på restaurangen Engelen i Stockholm, och deltagit i svenska mästerskapen i teatersport.

Jakob Öqvist var tidigare programledare tillsammans med Josefin Crafoord och Paul Haukka för det dagliga morgonprogrammet Vakna med The Voice på tv-kanalen Kanal 5 och radiostationen The Voice. Nuförtiden kamperar han tillsammans ihop med Jonas Nilsson och Lillemor Bäcke i radiostationen Rockklassiker och programmet Morronrock, som sänder varje vardagsmorgon.

Jakob Öqvist jobbar hårt och målmedvetet med att utveckla sin akt. Ständigt aktuell och med ett kroppsspråk som formligen skriker. Det blir fruktansvärt roligt. Jakob är duktig på att ”plocka in” publiken där han uppträder vilket skapar en underbar här och nu upplevelse. De som bokat honom återkommer gärna eftersom det vet att det kommer att fungera bra. Blixtsnabb i huvudet och han manövrerar alla situationer på ett tryggt sätt.

Jakob är även en av killarna bakom TV-Succén ”Stockholm Live”. Jakob har även synts i ”Comedy Fight Club” TV3, ”Hål i Väggen” TV6, ”Sing a Long” TV3, ”Melodifestivalen” SVT. Jakob är även en av Sveriges mest bokade konferencierer.

Så bokar du Jakob Öqvist

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Staffan Lindberg

Vill du boka Jakob Öqvistsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Jakob Öqvist som föreläsare!