Hem / Föreläsare / Jan Artem Henriksson
Jan Artem Henriksson - föreläsare - Speakers&friends

Jan Artem Henriksson

Ledarskap, livslångt lärande och utveckling

Jan Artem Henriksson är en prisbelönt föreläsare inom värderingsbaserat ledarskap, kultur och människors sällan utnyttjade potential till ett livslångt lärande och utveckling.

Jan Artem har genom sitt utbildningsbolag Self Leaders tagit fler än 70 000 personer genom olika ledarskapsprogram och varit delaktig i flera forskningsstudier. Han har undervisat bland annat vid Handelshögskolan i Stockholm där han leder den internationella konferensen MindShift. Jan Artem är också VD för Inner Development Goals (IDG) initiativet för Stiftelsen Ekskäret och sitter i styrelsen för Self Leaders och Relate.

Jan Artem har de senaste åren genomfört utbildningar och varit rådgivare bland annat för ledningen på Ericsson, IKEA, Finansinspektionen, PwC, SIDA, Spotify, Trygg-Hansa och Vinnova. Han hörs också ofta i olika poddar och har varit med i både nationell radio och TV. Teorier och övningar inom ledarskapsutvecklingen som har vetenskapligt bevisad effekt är exempel på det han pratar om.

Han har fått utmärkelse som en av de bästa föreläsarna vid chefsnätverket Close och gästtalat vid Harvard University.

 

Det är aldrig för sent att börja växa!

Att vi utvecklas och går igenom flera stora transformationer i vårt tänkande och identitet som barn och tonåringar är inget nytt. Men att vi har samma förmåga att växa genom olika stadier som vuxna är något som alla inte känner till.

Jan Artem har jobbat nära Harvardprofessorn Robert Kegan, som menar att bara 30% av människorna fortsätter att utvecklas senare i livet. En majoritet tappar därmed både i sitt välmående och sin prestationsförmåga. Den goda nyheten är dock att det aldrig är för sent att börja växa, igen. Och vår organisationskultur är kanske den viktigaste faktorn som kan hjälpa, eller stjälpa, den tillväxten som spelar störst roll – vårt inre växande.

Den stora frågan som Jan Artem Henriksson arbetar med är:
Vilka inre förmågor kan hjälpa oss bättre möta våra organisatoriska, samhälleliga och globala utmaningar?

Jan Artem Henriksson talar passionerat om vad mänsklig utveckling är och om Inner Development Goals -ramverket. Han förklarar hur vi kan skapa det i vardagen och hur en sund kultur kan främja såväl inre och yttre hållbarhet.

 

Pressbild – Jan Artem Henriksson.

 

Har fått utmärkelsen Utmärkt föreläsare av vår samarbetspartner Di Close – Sveriges största chefsnätverk.

Close - utmärkt föreläsare - guld

Så bokar du Jan Artem Henriksson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Leila Söderholm

Gurra Krantz

Anders Lundin

Jan Artem Henriksson - föreläsare - Speakers&friends

Jan Artem Henriksson

Vill du boka Jan Artem Henrikssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Jan Artem Henriksson som föreläsare!