Hem / Föreläsare / Jan Bylund
Jan Bylund - Boka föreläsning

Jan Bylund

Våga fråga, våga vara korkad!

Jan Bylund tar med sig sina 25 år på scener och i TV i föreläsning med mycket skratt men som hela tiden bottnar i ett allvar. Hur ser vi på varandra? Vad tror du att dina arbetskamrater har för bild av dig?

Vikten av att berömma varandra, skaffa sig självförtroende och hur man kommunicerar med arbetskamrater, chefer och kunder. Detta leder till större trygghet på jobbet, mer trivsel och alla säljer mer. Magi? Nej, sunt förnuft! Vare sig man är sjuksköterska eller säljare har man nytta av Jans insikter.

Ståuppkomiker

Som en av de första av pröva på ståuppkomik i Sverige, finns det ingen scen Jan inte bemästrar. Slog igenom i TV-programmet Släng Dig I Brunnen och har fortsatt roa runt om i Sverige sedan dess. Blivit framröstad till Sveriges Bästa ståuppkomiker av Expressens läsare. Med humor som bottnar i hans norrländska bakgrund  blir det alltid roligt och underfundigt men aldrig under bältet.

Moderator/Konferencier

Med journalistbakgrund  och otaliga TV-framträdanden i ryggen, kan Ni vara trygga i Jans händer vare sig Ni har kickoff, kundträff eller tjänsteårsfest. Återkommande uppdrag hos Volvo, ABB, Sales Support, Attendo och Specsavers borgar för kvalitet.  Alltid lättsamt men med ett mål och mening som Jan och kunden kommit överens om.  Blandningen av seriositet och humor är en överlägsen mix.

Böcker

Jan har även skrivit två böcker; ”Den Lyckliga Pessmisten” tillsammans med psykologen Mattias Lundberg  och den oerhört objektiva skildringen av storstadsbor i ”Stockholmsjävlar”. Bägge utgivna av Bonnier Forum. Den Lyckliga Pessimisten finns även som föreläsning.

”Jan Bylund hade ett tydligt budskap med mycket humor och det var ett lyckat format från början till slut. Jan var mycket inspirerande och väckte mycket tankar hos oss. Vi ser redan en ”Jan Bylund-effekt” med avseende på feedback  mellan medarbetare/kollegor.”
Björn Berg Astra Zeneca

”STORT TACK för i onsdags, det var – som jag trott – helt fantastiskt att ha dig som konferencier!    Och vet du, deltagarna håller verkligen med mig. Hittills visar utvärderingarna att du scorear 4,90 av 5 möjliga på helhetsintryck! Det är ju vansinnigt bra när hundratals människor ska tycka till! Sjukt bra insats verkligen, så tack igen för det!!”
Caroline Bankler, Confex Sverige AB

Pressbild

Så bokar du Jan Bylund

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anna Rosengren

Navid Modiri

Vill du boka Jan Bylundsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Jan Bylund som föreläsare!