Hem / Föreläsare / Jana Söderberg
Jana Söderberg - Boka föreläsning

Jana Söderberg

Hur våra tankemönster påverkar vårt beteende och vikten att styra över våra tankar

Jana Söderberg är kommunikationstränare, samtalsterapeut och coach. Hennes uppväxt i forna Östtyskland och gedigna bakgrund som civilekonom, idrottare, psykoterapeut och coach i bl.a. Tyskland, USA och Sverige har gett henne ett brett perspektiv på ämnet personlig utveckling. Hennes föreläsningar är inriktade på mental träning, kommunikation och såväl personligt som arbetsrelaterat ledarskap.

Det är viktigare än någonsin att effekten av utbildningar kan mätas i faktiska resultat och syns i konkreta handlingar. Jana Söderbergs kurser och föreläsningar kännetecknas av denna mätbarhet, direkt användbarhet, hög motivation och humor. När inlärning väcker våra emotionella drivkrafter så lär vi oss helt enkelt lättare och med långsiktig effekt. Många deltagare lämnar Jana Söderbergs utbildningar och föreläsningar fyllda med idéer och, viktigast av allt, utrustade med verktyg för hur man ska omsätta lärdomarna till praktisk handling.

Efter böckerna ”Våga Vara – visa barn vägen till bättre självkänsla”, ”Sluta jämföra dig med andra – våga vara dig själv” har Jana Söderberg skrivit kommunikationsboken ”Vad jag säger och vad du hör – om konsten att mötas”. De ämnen och temata hon skriver om återkommer också i hennes föreläsningar och utbildningar.

 

Exempel på utgångspunkter för Janas föreläsningar

Vad jag säger och vad du hör – om konsten att mötas
Hur svårt kan det vara att samtala med varandra, att målmedvetet och respektfullt hitta en lösning i en konfliktsituation eller att sälja sig själv i en anställningsintervju? Allting kunde vara så enkelt om motparten bara tänkte som du. Men verkligheten är oftast annorlunda och utmanar din kommunikationsförmåga varje dag. Oavsett om det gäller livet där hemma eller på arbetet är det viktigt att vi kan mötas och nå varandra. Träna din samtalsförmåga och upplev hur redan små förändringar kan göra stor skillnad i dina möten. Med enkla metoder och nya sätt att tänka ger Jana Söderberg oss verktyg för att vi ska kunna ta oss igenom svåra situationer, och allra helst undvika dem.

Den inre matchen – ta makten över dina tankar
En resa in i din hjärna! Att tankens kraft påverkar vår prestationsförmåga och hur vi mår finns det idag ingen som helst tvekan om. Agera SOM OM…och hjärnan följer med! Mota ”pessimisten” vid grinden och låt hjärnan agera för dig. Ställ dig frågor som: Vad vill jag? Vad är viktigt för mig? Vad är min dröm? En föreläsning eller kurs fylld av verktyg som gör det lättare för dig att komma igång med det du vill. Prioritera det som är rätt för just dig – bli en frisk egoist och få tid att räcka till!

 

Pressbild – Jana Söderberg

 

Har fått utmärkelsen Utmärkt föreläsare av vår samarbetspartner Di Close – Sveriges största chefsnätverk.

Close - utmärkt föreläsare - guld

Så bokar du Jana Söderberg

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jonna Nyberg

Hana Jamali

Åsa Lundquist Coey

Jana Söderberg - Boka föreläsning

Jana Söderberg

,

Vill du boka Jana Söderbergsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Jana Söderberg som föreläsare!