Hem / Föreläsare / Jenny Åkerman
Jenny Åkerman - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Jenny Åkerman

Från hjärncell till framgång.

Med uppdrag i hela landet, men också utanför Sverige som i Tyskland, Irland, Storbritannien, Kroatien och Italien är Jenny Åkerman en mycket erfaren och kompetent föreläsare.

Jenny Åkerman levererar alltid med högsta kvalitet och i förarbetet är hon inför varje uppdrag mycket noga med att säkerställa att önskemålen om innehållet, tonen och det slutliga resultatet infrias. Hennes föreläsningar vänder sig till de som vill ha en informativ och underhållande stund som ger insikter i hur vi människor fungerar. Det ger också en stärkt intern känsla av gemenskap, motivation och arbetslust. Jennys föreläsningar lämnar ingen oberörd.

Föreläsningen ”Ja tack, Hjärna!”

Den här föreläsningen passar verkligen alla som har en hjärna. Du får lära dig hur hjärnan är uppbyggd och hur den fungerar när den skapar sina mönster; de mönster som skapar din personlighet. Med innehåll allt ifrån minsta hjärncell och de senaste rönen från hjärnforskningen till vad som händer när människor möts tas du fram genom föreläsningen mellan skoj och allvar, hela tiden. I den mänskliga kommunikationen händer så otroligt mycket, så det är meningslöst att försöka påverka den med tips och råd om hur du ska agera. Det det handlar om är hur våra tankar och känslor styr oss, men framför allt om hur vi kan komma åt ”kontrollrummet” i hjärnan, genom att genuint intressera oss för andra människor.

Om du tycker att det ibland, eller ofta, är svårt så får du här väl underbyggda kunskaper om hur du, med hjälp av insikter i hur din hjärna fungerar, kan förändra dina möten och mycket annat till det bättre. Också i mötet med dig själv kommer du i framtiden att förstå mer och mer, vilket kan göra dig både lyckligare i dina relationer och dessutom framgångsrik i ditt arbete. Sist men inte minst får du också ta del av hur människans minne fungerar, och du får en kort och koncis minikurs där du lär dig de viktiga grunderna i hur vi människor minns. Med den flertusenåriga kunskapen har de allra mest fungerande teknikerna blivit möjliga att lära sig, även för oss.

Fler föreläsningar med Jenny Åkerman:

Träna ditt minne!
Baserad på boken med samma namn. Lämna föreläsningen med ny lust att lära, och med kunskap om hur du nu kan lära dig mer på nya stimulerande och effektiva sätt.

Rösträtt!
Vårt viktigaste arbetsredskap. Hur rösten fungerar och hur man hittar och underhåller sin allra mest framgångsrika röst.

Spring i hjärnan?
Alla måste få använda sig av sig.
 Om särbegåvning och om hjärnans plasticitet.

Kära diagnoser – vår bästa tid är nu!
Informativ och hoppfull föreläsning om egna diagnoser, hög IQ och om att vara Aspergermamma.

Pressbild – Jenny Åkerman.

Så bokar du Jenny Åkerman

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Andreas Carlsson

Karin Otterbjörk

Jonas Eriksson

Thomas Ek

Jenny Åkerman - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Jenny Åkerman

Vill du boka Jenny Åkermansom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Jenny Åkerman som föreläsare!