Hem / Föreläsare / Jenny Strömstedt
Jenny Strömstedt - föreläsare - Speakersandfriends - foto: Anna-Lena Ahlström

Jenny Strömstedt

Breda kunskaper och djupt engagemang

Jenny Strömstedt är en av Sveriges mest erfarna kvinnliga programledare, med flera tusen timmar av direktsändning bakom sig. Hon kombinerar på ett unikt sätt en gedigen bakgrund som samhällsjournalist med förmågan att underhålla en bred publik.

Med en erfarenhet som sträcker sig från partiledardebatter, välgörenhetsgalor och svenska och amerikanska valvakor till Nyhetsmorgon, Kalla fakta och hennes egna program i TV4 – Jenny Strömstedt, har Jenny skapat en unik journalistisk plattform, såväl samhällspolitisk som underhållande.

2016 blev hon utsedd till Årets moderator för hennes förmåga att nå ut till en bred publik. Hon har talangen att kunna knyta samman humor och värme med en bred kunskap och ett djupt engagemang! Förutom sitt stora samhällsintresse, har Jenny visat prov på sin allmänbildning som tävlande i SVT:s folkkära program På spåret.

Jenny är också känd från många fler populära TV-program, såsom serien Tillsammans med Strömstedts, som hon leder ihop med sin make Niklas Strömstedt. Hon har även lett Brottsjournalen i TV4 tillsammans med Leif GW Persson.

Jenny har engagerat sig i frågor som rör jämställdhet sedan hon var mycket ung – ett ämne som hon verkligen brinner för. Redan vid 20-årsåldern skrev hon boken “X-märkt: flickornas guide till verkligheten”. Sedan dess har hon tillsammans med Kristina Thulin skrivit flera böcker på temat, exempelvis “Bimbobakslaget” och “Vi som hade alla rätt”.

I sina inspirationsföreläsningar i ämnet jämställdhet, tar Jenny upp frågor såsom manligt vs. kvinnligt och föräldraledighet.  Hon talar om lika livsvillkor samt hur vi kan öka jämställdheten i hemmet och på arbetsplatsen.

 

Jenny kan bokas som

  • moderator
  • konferencier
  • föreläsare
  • debattledare

 

Pressbild – Jenny Strömstedt (foto: Anna-Lena Ahlström)

Så bokar du Jenny Strömstedt

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Luuk & Lindström

Jenny Strömstedt - föreläsare - Speakersandfriends - foto: Anna-Lena Ahlström

Vill du boka Jenny Strömstedtsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Jenny Strömstedt som föreläsare!