Hem / Föreläsare / Jens Lind
Jens Lind - Boka föreläsning

Jens Lind

Med passionen som drivkraft.

Många känner igen Jens Lind från SVT-sport där han har gjort otaliga intervjuer, sportkrönikor och reportage. Han har även gjort flera prisbelönta dokumentärer som SIXTEN, om skidåkaren Sixten Jernberg, Khao lak, om livet för ortsbefolkningen på ön efter tsunamikatastrofen och Solskensolympiaden om OS i Stockholm 1912. Jens har även blivit tilldelad priset som Årets Sportjournalist.

Jens Lind menar att vi kan så väldigt mycket mer än vad vi tror och att något som inte blev som man tänkt sig kan bli rätt ändå till slut. Våga prova, vad är det värsta som kan hända? Att vinna handlar inte alltid om att komma först eller göra flest mål. Om vikten av att följa sitt hjärta och våga satsa på vad man tror på. Med engagemang och nyfikenhet som drivkrafter menar Jens att man vågar gå sin egen väg. Det behövs inget sportintresse för att uppskatta hans tankar och berättelser om nytänkande, kreativitet och arbetsglädje.

Själv lever han som han lär, när Jens föreslog att man skulle göra ett kortare inslag i TV-sporten med material hämtat ur arkivet var det ingen annan än han själv som trodde på idén. Egentligen var den enda anledningen till att förslaget gick igenom att Jens kunde göra det på en minimal budget. I skrivande stund har Stopptid varit ett stående inslag under 11 års tid och ett väldigt uppskattat inslag i Sportnytt och Sportspegeln.

Pressbild

Så bokar du Jens Lind som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jacob Lovén

Stefan Einhorn

Erik Hamrén

Thomas Enhager

Vill du boka Jens Lindsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Jens Lind som föreläsare!