Hem / Föreläsare / Jens Lind
Jens Lind - föreläsare - Speakers&friends

Jens Lind

Med passionen som drivkraft

Jens Lind är en av Sveriges Televisions mest kända berättare. Han har producerat flera av de senaste årens mest sedda och hyllade dokumentärfilmer. Senast berättade han om prinsessan Birgitta i filmen ”Sessan – en kunglig saga.”

Tidigare har Jens Lind bland annat porträtterat ishockeyidolen Sven Tumba, Leif GW Persson, simhoppspionjären Geta Johansson och skidlegenden Sixten Jernberg. Han har även gjort den hyllade serien Hockeyns historia. Flera av Jens filmer har vunnit internationella priser.

Under flera decennier var Jens knuten till Sportspegeln där han gjorde uppmärksammade reportage och den älskade programpunkten Stopptid.

 

Föreläsning med Jens

Jens Lind har under många år föreläst i de mest skiftande sammanhang. Som föreläsare är han en härlig inspiratör som bjuder på många skratt men också en tår i ögat. I filmskapandets vedermödor och glädjeämnen finns historier som alla kan känna igen sig i. Efter att ha lyssnat till Jens har många vittnat om en känsla av ”wow, vilken resa vi fick vara med på!”.

Många gånger har Jens filmpärlor kommit till när inget hade gått som planerat. Något som till synes är ett misslyckande kan rymma de mest oväntade möjligheter. Den röda tråden i Jens föreläsning handlar om konsten att möta människor och att göra nya upptäckter genom att bejaka sin nyfikenhet, och ibland att se åt ett annat håll. För vem vet vad man kan hitta om man följer sitt hjärtas lust?

 

Länkar:

SVT Play – Jens Lind om Hockeyns historia

SVT Play – Hockeyns historia – den gyllene generationen

SVT Play – Sessan – en kunglig saga

 

Pressbild – Jens Lind

Så bokar du Jens Lind

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Karin Zingmark

Per Furumo

Catarina Rolfsdotter-Jansson

Vill du boka Jens Lindsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Jens Lind som föreläsare!