Hem / Föreläsare / Joakim Jardenberg
Joakim Jardenberg - Boka föreläsning

Joakim Jardenberg

Förändringsförespråkare, framtidskramare och sociala medier terapeut.

Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se, fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”.

Många kallar Joakim Jardenberg för sociala medier-terapeut. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar Joakim Jardenberg framför allt som rådgivare i frågor som berör digital utveckling med bland annat VD:ar och ledningsgrupper för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Joakim åker jorden runt och håller keynotes om digitaliseringen och dess konsekvenser. Senaste tiden har han varit i exempelvis São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som en av tio digitala profiler som statsministern bör lyssna på.

Pressbild.

Så bokar du Joakim Jardenberg

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Peter Siljerud

Tobias Ahlin

Jonas Hammarberg

Joakim Jardenberg - Boka föreläsning

Joakim Jardenberg

,

Vill du boka Joakim Jardenbergsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Joakim Jardenberg som föreläsare!