Hem / Föreläsare / Joakim Odelberg
Joakim Odelberg - föreläsare - Speakers&friends

Joakim Odelberg

Ställ om för en hållbar framtid

Joakim Odelberg är en av Sveriges mest kontrakterade och respekterade film- och fotojournalister, producenter och undervattensfilmare. Han är en välrenommerad föreläsare och inspiratör, som reser runt i Sverige och internationellt. Han har också varit programledare för det populära svenska tv-programmet ”Mitt i naturen”.

Joakim Odelbergs hängivenhet för mänskliga rättigheter, naturen och klimatet, både på land och i havet, har tagit honom långt utanför Sveriges gränser. Han är invald Fellow Member i den prestigefyllda Explorers Club, belägen i New York City, med medlemmar som Neil Armstrong, Ernest Hemingway och Thor Heyerdahl, för att nämna några.

Joakim talar gärna om hur vi med små medel kan ändra vår livsstil mot en mer hållbar framtid. Han talar om betydelsen av mat, hälsa och konsumtion för ett hållbar samhälle, samt hur förnybara resurser kan skapa jobb. Han menar att det är avgörande för vår framtid att förstå att vi inte kan stå utanför det ekosystem vi är en del av – att våra naturresurser inte är outtömliga. Men det går att ställa om! Inget är omöjligt, det handlar om att vilja. Och det handlar om kunskap.

Joakim förmedlar sitt budskap på ett sätt där han vågar visa känslor, där publiken kommer att skratta och gråta, och kanske sätta skrattet i halsen. Men framför allt kommer man att känna sig inspirerad efter Joakims föreläsning. Man känner en vilja av att ställa om, ja, en känsla av jävlar anamma. Jag kan och vill göra det här!

Pressbild 1 – Joakim Odelberg.

Pressbild 2.

Så bokar du Joakim Odelberg

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Isabelle McAllister

Stefan Hyttfors

Ann Linde

Joakim Odelberg - föreläsare - Speakers&friends

Joakim Odelberg

Vill du boka Joakim Odelbergsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Joakim Odelberg som föreläsare!