Hem / Föreläsare / Joel Lundqvist

Joel Lundqvist

Vinnande ledarskap!

Joel Lundqvist en av de mest framstående stjärnorna inom svensk ishockey under de senaste två decennierna. Efter 23 år på elitnivå, varav 14 år som lagkapten för Frölunda, och med många imponerande meriter, bär han på en unik erfarenhet av att forma och leda framgångsrika lag. Nu har du chansen att höra honom berätta om sina insikter om effektivt ledarskap och bli inspirerad av en resa som sträcker sig bortom isrinkens värld.

Under sin långa och framgångsrika karriär har Joel Lundqvist erövrat inte mindre än fyra SM-guld och fyra CHL-titlar med Frölunda, och dessutom tre VM-guld med Tre Kronor. I 14 år var han lagkaptenen som ledde Frölunda med skicklighet och hängivenhet. Med över tusen matcher och imponerande 20 säsonger för klubben präglade Joel laget som dess hjärta och själ, och blev känd som ”Kaptenernas kapten”.

Joel Lundqvist har också tillbringat tre år som ishockeyspelare inom organisationen för Dallas Stars, vilket inkluderar spel i både National Hockey League (NHL) och dess primära utvecklingsliga, American Hockey League (AHL). Han har representerat Tre Kronor i 146 landskamper och har dessutom haft rollen som lagkapten i flera internationella turneringar, både i VM och OS.

Joel är en uppskattad talare som tar sina erfarenheter från rinken till näringslivet som föreläsare. Han håller inspirerande föreläsningar om ledarskap och framgång, där han delar med sig av sina kunskaper och framgångsfaktorer. Riktad mot en bred publik, inklusive företagsledare, idrottsklubbar och privatpersoner, är Joels engagerande presentationer en värdefull resurs för alla som strävar efter personlig och professionell utveckling.

Joel är också aktuell i tv-rutan, bland annat som medverkande i den 16:e säsongen av SVT:s succéprogram Mästarnas mästare samt som ishockeyexpert på TV4.

 

Joel Lundqvist - föreläsare - Speakers&friends - pressbild  Joel Lundqvist - föreläsare - Speakers&friends - pressbild

 

Föreläsning med Joel Lundqvist

Under denna föreläsning delar Joel Lundqvist med sig av sin unika resa och erfarenheter som ledare. Med det genomgående temat ”Vinnande Ledarskap”, tar han oss med på en resa från de första drömmarna till att axla rollen som kapten för Frölunda år 2009. Han berättar inte bara om framgångarna, utan också hur man hanterar motgångar. Han utforskar varför han har lyckats där andra kanske varit mer talangfulla, och delar med sig av de lärdomar han inhämtat genom att leda ett team bestående av vinnarskallar.
 

Joels fokusområden under föreläsningen:
  • Vad som ligger bakom framgångsrika lag
  • Organisationsutveckling
  • Självledarskap
  • Praktiska tips och råd för att skapa vinnande team

Joel berättar om de viktiga egenskaperna som präglar hans ledarskap och de avgörande faktorerna för att skapa framgångsrika lag. Du får insikter i hur hans eget ledarskap har utvecklats över åren och vilka ledare som har inspirerat honom längs vägen.

Joel Lundqvist belyser även ämnen som organisationens utveckling och delar sina egna tankar kring självledarskap. Avslutningsvis delar han med sig av konkreta tips för att skapa ett vinnande team på er arbetsplats.

Vilka är nycklarna till framgång inom ledarskapet? Enligt Joel Lundqvist är det ärlighet, tydlighet och passion – tre grundläggande element som banar väg för ett vinnande ledarskap och en stark gemenskap.

Ge ditt team och dig själv möjligheten att inspireras och lära av en ledare med en imponerande meritlista. Låt Joel Lundqvist guida er mot framgångsrikt ledarskap och ett vinnande team!

 

Upptäck nycklarna till vinnande ledarskap – Kontakta oss på Speakers&friends och boka en inspirerande föreläsning med ingen mindre än Joel Lundqvist!

 

Joel Lundqvist - föreläsare - Speakers&friends - pressbild  Joel Lundqvist - föreläsare - Speakers&friends - Mästarnas mästare - foto: Janne Danielsson/SVT  Joel Lundqvist - föreläsare - Speakers&friends - pressbild

Fotot i mitten – Fotograf: Janne Danielsson/SVT.

 

Länkar:

Podcast Business Region Göteborg – Joel Lundqvist: Erfarenheter från rinken till näringslivet

Ekonomikanalen – Vinnarskallen Joel Lundqvists nya karriär – skapa vinnare i näringslivet

SVT – serien Mästarnas mästare:

Joel Lundqvist - föreläsare - Speakers&friends - Mästarnas mästare - foto: Janne Danielsson/SVT

Fotograf: Janne Danielsson/SVT.

 

Pressbilder:

Pressbild 1

Pressbild 2

Pressbild 3

Pressbild 4

Så bokar du Joel Lundqvist

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Navid Modiri

Thomas Enhager

Karin Zingmark

Joel Lundqvist

Vill du boka Joel Lundqvistsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Joel Lundqvist som föreläsare!