Hem / Föreläsare / Johan Bergstad
Johan Bergstad - Föreläsning - Speakers&friends - Föreläsare

Johan Bergstad

Vill ni ha mer fokus? Prestera bättre med mindre energi och mer glädje? Kommunicera tydligare?

Johan Bergstad är psykolog, föreläsare och författare till boken ”Hjärnfokus”. Han är en av Sveriges främsta experter på fokusträning och visar med vass pedagogik hur vi kan prestera på toppnivå trots dagens alla distraktioner. Med enkla tips och trix grundade i den senaste forskningen går det att ”uppgradera” hjärnan till mer lugn, glädje och fokus.

I sitt arbete som psykolog och under sina föreläsningar avlivar Johan Bergstad myten om multitasking och visar hur mentalt frånvarande vi faktiskt är och hur hjärnans fokusmuskel kan stärkas. Åhörarna på föreläsningarna får med sig enkla och beprövade tekniker som kan tillämpas mitt i vardagens brus.

Johan har föreläst för både chefer och personal inom områden som Fokusträning, Hjärnan, Arbetsglädje, Stress, Mindfulness, Ledarskap och Kommunikation.

Han har bland annat skrivit böckerna ”Hjärnfokus: så blir du lugn, kreativ och fokuserad” och ”Mindfulness steg för steg”.

 

Pressbild – Johan Bergstad (foto: Lasse Halvarsson).

Så bokar du Johan Bergstad

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Magnus Samuelsson

Andreas Carlsson

Mikael Rehnberg

Johan Bergstad - Föreläsning - Speakers&friends - Föreläsare

Johan Bergstad

Vill du boka Johan Bergstadsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Johan Bergstad som föreläsare!