Hem / Föreläsare / Johan Book
Johan Book - Föreläsare - Föreläsning

Johan Book

Den ädla konsten att skapa effektiva team!

Johan Book har femton års erfarenhet av att utveckla team, chefer och ledningsgrupper. Han har erfarenhet från både näringsliv, kommun och statliga myndigheter och håller både föreläsningar, workshops och fungerar även som processledare. Han är också smått galen i forskningsbaserat teamarbete, motiverade medarbetare och framgångsrika strategigenomföranden. Genom att utgå från de metoder och teorier som har de starkaste vetenskapliga stödet kring teameffektivitet maximeras sannolikheten att dina utvecklingsinsatser ger önskat resultat och skapar mer effektiva och välmående team.

Effektivt teamarbete är något alla strävar efter, däremot ser man i forskning och undersökningar att de flesta har svårt att nå den där åtråvärda effektiviteten. Genom att blicka och lära sig av den massiva teamforskningen som finns inom arbetspsykologin kan vi med enkla medel ta stormsteg mot bättre leveranser, bättre samarbeten, högre kvalité och just det, högre effektivitet och mer välmående.

Genom de senaste decenniernas forskning vet vi vad det är som skapar motivation och prestation i våra team, men vi är mindre bra på att applicera den kunskapen i våra organisationer. Med den etablerade teamforskningen i ryggen tar vi oss an era framtida utmaningar på ett lättsamt, involverande och konkret sätt. Föreläsningen varvas med korta diskussioner kring de olika fokusområdena och hur ni kan skapa de optimala förutsättningarna för mer motivation, bättre prestationer och därmed en bättre måluppfyllelse för teamet och dess medlemmar.

Under sin föreläsning ger Johan Book er svar på:

• Vilka faktorer är totalt avgörande för ett skapa ett effektivt team?
• Vilka är fallgroparna och vad är framgångsfaktorerna?
• Vilket är knepet som enligt forskning bidrar till i snitt 25 procent ökad arbetsprestation
• Varför orsakerna till bristande kvalité, undermåliga leveranser och konflikter sällan finns där man tror och letar?

Pressbild

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Torkild Sköld

Maria Wetterstrand

Simon Kyaga