Hem / Föreläsare / Johan Book
Johan Book - Föreläsare - Föreläsning

Johan Book

Den ädla konsten att skapa effektiva team!

Johan Book har femton års erfarenhet av att utveckla team, chefer och ledningsgrupper. Han har erfarenhet från både näringsliv, kommun och statliga myndigheter och håller både föreläsningar, workshops och fungerar även som processledare. Han är också smått galen i forskningsbaserat teamarbete, motiverade medarbetare och framgångsrika strategigenomföranden. Genom att utgå från de metoder och teorier som har de starkaste vetenskapliga stödet kring teameffektivitet maximeras sannolikheten att dina utvecklingsinsatser ger önskat resultat och skapar mer effektiva och välmående team.

Effektivt teamarbete är något alla strävar efter, däremot ser man i forskning och undersökningar att de flesta har svårt att nå den där åtråvärda effektiviteten. Genom att blicka och lära sig av den massiva teamforskningen som finns inom arbetspsykologin kan vi med enkla medel ta stormsteg mot bättre leveranser, bättre samarbeten, högre kvalité och just det, högre effektivitet och mer välmående.

Genom de senaste decenniernas forskning vet vi vad det är som skapar motivation och prestation i våra team, men vi är mindre bra på att applicera den kunskapen i våra organisationer. Med den etablerade teamforskningen i ryggen tar vi oss an era framtida utmaningar på ett lättsamt, involverande och konkret sätt. Föreläsningen varvas med korta diskussioner kring de olika fokusområdena och hur ni kan skapa de optimala förutsättningarna för mer motivation, bättre prestationer och därmed en bättre måluppfyllelse för teamet och dess medlemmar.

Under sin föreläsning ger Johan Book er svar på:

• Vilka faktorer är totalt avgörande för ett skapa ett effektivt team?
• Vilka är fallgroparna och vad är framgångsfaktorerna?
• Vilket är knepet som enligt forskning bidrar till i snitt 25 procent ökad arbetsprestation
• Varför orsakerna till bristande kvalité, undermåliga leveranser och konflikter sällan finns där man tror och letar?

Pressbild

Så bokar du Johan Book

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Joakim Eklund

Katarina Gospic

Mona Riabacke

Vill du boka Johan Booksom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Johan Book som föreläsare!