Hem / Föreläsare / Johan Glans
Johan Glans - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim

Johan Glans

Ju mer Johan Glans man får, desto roligare blir det

Vi är vana vid att se honom vara rolig på TV, men på scenen blir det rent magiskt. Han har en sparsmakad mimik, men ett höjt ögonbryn i rätt ögonblick blir rena ”gånerpåknä-roligt”.

Johan Glans - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim
Foto: Robert Eldrim

Johan Glans har arbetat professionellt som standup-komiker sedan debuten 1994 och gjort över tusen standup-framträdanden runtom i landet. Johan blev utsedd till Sveriges roligaste komiker år 2003 och har sedan dess bara blivit roligare och roligare. Han fick samma pris igen 2013!

År 2011 fick Johan Glans Povel Ramels Karamelodiktpris. Han blev den tjugoåttonde karamelodiktstipendiaten, med motiveringen: ”För att han, med egensinnig förmåga, friskt och fräckt bidragit till ståuppkomedins spännvid med absolut intelligent komik. Johan är dessutom en av samtidens mest omedelbara parlamentariker. Och en av få svenskar som kan skratta på franska. Det är sånt folk vi behöver.”

Under 2017-2018 var Johan ute på världsturné med ”World tour of the World”. Uppföljaren efter “World tour of Skåne” och ”World tour of Skandinavien” gjorde succé med utsålda arenor och hundratals spelningar.

2021 var Johan aktuell med “Kvarteret Skatan – Återföreningen” på SVT1, revyn “Om dessa väggar kunde cykla – en hyllning till Hasse & Tage”, samt standupshowen “Humorkalaset Christmas” tillsammans med Ann Westin, Karsten Torebjer och stjärnskottet Christoffer Nyqvist. Under sommaren 2023 gjorde han succé med sin stora, utsålda sommarturné som besökte landets somrigaste scener i ett 20-tal orter.
 

Johan kan bokas som

  • standup-komiker
  • programledare
  • skådespelare
  • film/tv/radio-medverkan
  • musikal/teater

 

Pressbild – Johan Glans (foto: Robert Eldrim)

Så bokar du Johan Glans

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Marika Carlsson

Johan Glans - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim

Johan Glans

Vill du boka Johan Glanssom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Johan Glans som föreläsare!