Hem / Föreläsare / Johan Ronnestam
Johan Ronnestam - Föreläsare

Johan Ronnestam

Kreatör, entreprenör och livskonstnär.

Johan Ronnestam är en av Sveriges mest anlitade och uppskattade föreläsare utmanar, inspirerar och ger energi. 

Med en spännande bakgrund som landslagsåkare i snowboard, vågsurfare, serieentreprenör och kreatör med hela världen som arbetsfält bjuder Johan på erfarenhet, kunskap, inspiration som förmedlar energi och wow känsla. Johan som är en self made man med erfarenheter från stora äventyr och stora varumärken tar dig med på en lekfull och spännande resa som inte lämnar dig oberörd. Johan föreläser om framtidens affärs och kommunikationslandskap, trender, kreativitet, försäljning och marknadsföring, entreprenörsskap och motivation och inspiration.

Johans föreläsningar passar för både företag, universitet och andra typer av organisationer. Ofta med fokus på hur det är att vara rebell och företagare och vilka positiva saker det för med sig. Han vrider sina föreläsningar mer mot underhållning och inspiration kopplat mot den förändring teknologi för med sig i samhället.

Pressbild

Så bokar du Johan Ronnestam

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Charbel Gabro

Mattias Hansson

Vahid Zohali

Johan Ronnestam - Föreläsare

Johan Ronnestam

Vill du boka Johan Ronnestamsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Johan Ronnestam som föreläsare!