Hem / Föreläsare / John Houdi
John Houdi - moderator - underhållning - Speakers&friends - foto: Jenny Pihl - profilbild

John Houdi

En magisk mix av humor och trolleri!

John Houdi är magiker, komiker och konferencier av högsta internationella klass. Han är född showman och underhållare med en unik stil och humor som passar alla tillfällen. Oavsett om du söker en magisk upplevelse på scenen, på ditt företagsevenemang eller under en konferens, kan du lita på att John levererar en show som dina gäster sent kommer att glömma. 

John Houdi är en av underhållningsbranschens mest unika, rutinerade och professionella artister. Med en karriär som sträcker sig över flera decennier, är han en mästare på att leverera en showupplevelse utöver det vanliga. Med ett skickligt samspel av humor, buktaleri, trolleri och magi kan han skräddarsy sin föreställning för att passa alla typer av evenemang, stora som små, på svenska eller engelska.

John Houdi är magikern, komikern, buktalaren som du sett på Allsång på Skansen, Bingolotto, Nyhetsmorgon, Släng Dig i Brunnen och Go’Kväll, bland mycket annat. Som skådespelare har han dykt upp i dramakomedier som Lite Som Du, Solsidan, Torpederna samt som röstskådespelare i Disneys animerade film Modig.

John Houdi har uppträtt för alla sorters människor: från glada kroggäster i Sverige till världsartister inom idrott och showbusiness, samt politiker, diplomater och kungligheter från hela världen. Det var Johns flexibilitet och förmåga att kommunicera med en bred publik som gjorde att till exempel världsartisten Julio Iglesias valde honom som sin opening act på sin europaturné.

 

John Houdi – den trygga och pålitliga artisten som alltid levererar

John Houdis förmåga att anpassa sig efter publikens behov och förväntningar gör honom till en av de mest eftertraktade artister i nöjesbranschen. Han har framgångsrikt levererat föreställningar för en bred publik runt om i världen och har mottagit flera priser och utmärkelser för sin skicklighet inom trolleri och buktaleri.

Förutom att John blivit vald till Årets Artist av Svenska Eventakademin har han bland annat fyra svenska och nio nordiska mästerskap i trolleri. Han rankas också som en av Europas bästa buktalare.

Johns föreställningar är en magisk upplevelse. Med en unik förmåga att fånga publikens uppmärksamhet och skapa en atmosfär av spänning och förväntan är han alltid en höjdpunkt.

 

John Houdi - moderator - underhållning - Speakers&friends - foto: Jenny Pihl John Houdi - moderator - underhållning - Speakers&friends - foto: Jenny Pihl John Houdi - moderator - underhållning - Speakers&friends - foto: Jenny Pihl John Houdi - moderator - underhållning - Speakers&friends - foto: Jenny Pihl

Foto: Jenny Pihl

 

MagiComedy

Med en karriär som sträcker sig över decennier och ett rykte som en av Sveriges mest rutinerade artister, vet John Houdi hur man lockar till sig den mest kräsna publiken till skratt och förtjusning. Upptäck den oförglömliga underhållningen av Houdis MagiComedy!

 

Konferencier/moderator

En säker programledare är nyckeln till ett lyckat event, och då är John Houdi precis den du söker! Med erfarenhet från både nationella och internationella evenemang är han den perfekta konferenciern eller moderatorn för ditt nästa evenemang.

 

Konferensmagi

Ska du planera en konferens, kick-off eller liknande företagsevenemang som verkligen sticker ut? Passa på att boka det perfekta tillägget till ditt program: konferens- eller inspirationmagi med John Houdi! Den mest roande föreläsningsshowen eller inslaget på konferensen i Sverige. Det perfekta avbrottet på konferensen som ger en riktig vitamininjektion till alla deltagare.

 

 

Ta chansen att se själv varför John Houdi är en av de mest eftertraktade underhållarna i Norden.

Boka honom hos oss på Speakers&friends!

 

 

Pressbild – John Houdi (foto: Jenny Pihl)

 

Länkar:

YouTube – John Houdi MagiComedy

Så bokar du John Houdi

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Christina Stielli

Vill du boka John Houdisom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka John Houdi som föreläsare!