Hem / Föreläsare / Jonas Bergqvist
Jonas Bergqvist - föreläsare - Speakers&friends

Jonas Bergqvist

Ledarskap, medarbetarskap och värdeskapande målsättningar

Jonas Bergqvist har en bakgrund som elitishockeyspelare under 20 år i fyra olika länder. Som uppfödd i en entreprenörsfamilj förstod han tidigt vikten av att driva företag och ledarskapets fördelar. Han är elithockeyspelaren som tog med sig idrotten in i styrelserummet!

Efter hockeykarriären har Jonas Bergqvist jobbat som ledare i fyra olika branscher. I sin föreläsning berättar han vad han har lärt sig inom elitidrotten och vad han har tagit med sig av det in i ledande roller i näringslivet under 20 år. Så funderar du över att få all kraft i samma riktning, ger denne Sveriges näst meste landslagsman i ishockey, med ett OS-guld och tre VM-guld, dig svaret!

I näringslivet har Jonas jobbat som klubbdirektör och vd i sju år inom Leksands IF. Efter det var han vd för Sveriges största redovisningsbyrå, LRF Konsult (idag Ludvig & Co) med ansvar för 1 600 medarbetare. Resan gick vidare till koncernchef inom AJ Produkter där han hade ansvar för 18 länders verksamhet. De senaste sex åren har Jonas fungerat som ledare i tre olika roller inom Swedbank.

Idag driver Jonas Bergqvist ett framgångsrikt konsultföretag med fokus på grupputveckling, senior organisationsutveckling, mentorskap och föreläsningar. På sina föreläsningar talar han om hur man kan nå framgång genom att använda idrottens mentalitet. Du får du lära dig saker som

  • hur bygger man ett bra team
  • på vilket sätt skapar man tydliga mål
  • hur får man medarbetarna ombord på tåget, så att de samtidigt känner glädje och motivation inför sitt arbete

Boka en föreläsning med Jonas och ta del av hans filosofi ”all kraft i samma riktning”!

Pressbild – Jonas Bergqvist.

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Carin Götblad

Karin Tenelius

Rebecka Carlsson

Thomas Enhager

Jonas Bergqvist - föreläsare - Speakers&friends

Jonas Bergqvist