Hem / Föreläsare / Jonas Bergqvist
Jonas Bergqvist - föreläsare - Speakers&friends

Jonas Bergqvist

Ledarskap, medarbetarskap och värdeskapande målsättningar

Jonas Bergqvist har en bakgrund som elithockeyspelare under 20 år i fyra olika länder. Född och uppväxt i en entreprenörsfamilj förstod Jonas tidigt vikten av att driva företag och ledarskapets fördelar. Han är elithockeyspelaren som tog med sig idrotten in i styrelserummet!

Efter en lång hockeykarriär med 18 år som proffs är han den svenske spelare som gjort näst flest landskamper (272 st) där han bl a tagit ett OS-guld och tre VM-guld! Lärdomarna därifrån har Jonas Bergqvist tagit med sig som ledare i fyra olika branscher.

I sin föreläsning berättar Jonas vad han har lärt sig inom elitidrotten och vad han har tagit med sig av det in i ledande roller i näringslivet under 20 år.

I näringslivet har Jonas jobbat sju år som klubbdirektör och vd inom Leksands IF. Efter det var han vd för Sveriges största redovisningsbyrå, LRF Konsult (idag Ludvig & Co) med ansvar för 1 600 medarbetare. Resan gick vidare till koncernchef inom AJ Produkter där han hade ansvar för 18 länders verksamhet. De senaste sex åren har Jonas fungerat som ledare i tre olika roller inom Swedbank.

 

Föreläsning med Jonas Bergqvist

Idag driver Jonas Bergqvist ett framgångsrikt konsultföretag med fokus på grupputveckling, senior organisationsutveckling, mentorskap och föreläsningar. På sina föreläsningar talar han om hur man kan nå framgång genom att använda idrottens mentalitet.

Du får lära dig saker som

  • hur man bygger ett bra team
  • på vilket sätt man skapar tydliga mål
  • hur man får medarbetarna ombord på tåget, så att de samtidigt känner glädje och motivation inför sitt arbete

 

Jonas Bergqvist-föreläsare-Speakers&friends- foto: Speakers&friends  Jonas Bergqvist-föreläsare-Speakers&friends- foto: Speakers&friends  Jonas Bergqvist-föreläsare-Speakers&friends- foto: Speakers&friends

 

Funderar du över att få ”all kraft i samma riktning”? Kontakta oss på Speakers&friends och boka en föreläsning med Jonas Bergqvist!

Det är inte många som har med sig framgångsnycklarna från 20 års erfarenhet i näringslivet tillsammans med ytterligare 20 år som elitidrottare på högsta nivå, med OS- och VM-guld i bagaget!

 

Har fått utmärkelsen Utmärkt föreläsare av vår samarbetspartner Di Close – Sveriges största chefsnätverk.

Close - utmärkt föreläsare - guld

 

Pressbilder:

Pressbild 1 (foto: Ulf Palm)

Pressbild 2 (foto: Ulf Palm)

Pressbild 3 (foto: Speakers&friends)

 

Så bokar du Jonas Bergqvist

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Leili Falsafi

Johan Eriksson

Pernilla Ramslöv

Jörgen Oom

Jonas Bergqvist - föreläsare - Speakers&friends

Jonas Bergqvist

Vill du boka Jonas Bergqvistsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Jonas Bergqvist som föreläsare!