Hem / Föreläsare / Jonas Ridderstråle
Jonas Ridderstråle - Föreläsning

Jonas Ridderstråle

Affärsguru, kritikerrosad författare och efterfrågad föreläsare.

Jonas Ridderstråle är en av världens mest inflytelserika och respekterade tänkare kring management och ledarskap. Den senaste rankingen från ”Global Top 30 Management Gurus” hade honom som nummer 23 i världen och topp 5 i Europa.

Jonas Ridderstråle är författare till de internationellt bästsäljande böckerna Funky Business, Karaoke Capitalism, Funky Business Forever och Re-energize the Corporation. Sedan år 2000 när han tillsammans med Kjell A Nordström skrev den internationella succén Funky Business har Jonas befäst sin roll som en av affärsvärldens ledande tänkare och talare.

Jonas Ridderstråle brinner för att göra skillnad. De senaste tio åren har han ägnat sig åt att ge människor nya perspektiv, ny kompetens och kraften att tänka nytt och göra saker annorlunda. Hans föreläsningar är en blandning av akademisk stringens, fantasi, humor och dynamik. De har inspirerat människor från Moskva till Mumbai och från San Francisco till Shanghai. Han har föreläst för såväl några av världens största företag och statliga myndigheter som för fackföreningar och idrottsföreningar.

Jonas har en MBA och en doktorsexamen i International Business. Genom åren har han blivit nominerad och vunnit flera prestigefyllda utmärkelser. Bland annat har han tilldelats det italienska Nobels Colloquia-utmärkelsen för ”Ledarskap i företagsekonomi och ekonomiskt tänkande”. Jonas är även gästprofessor vid Ashridge Business School i Storbritannien. Hans forskning har publicerats i flera ledande tidskrifter inom området. Jonas Ridderstråles idéer har fått en stor genomslagskraft och attraherat enorm mediabevakning runt om i världen. Han medverkar ofta i TV, radio och i dagspressen. Exempelvis har han varit med i CNN, CNBC, Fortune, Fast Company, Time Magazine, Financial Times, The Times, Stern, Newsweek, Paris Match m.m.

I sina föreläsningar beskriver Jonas bland annat hur våra samhällen och affärsvärlden förändras. Han gör analyser över trender som kommer att förändra hur vi måste organisera och leda vår verksamhet; hur vi skall locka till oss kunder och talanger; hur vi når framgång genom att vara med och forma framtiden. Några områden han talar om är exempelvis den nya affärsvärlden, framtidens företag, affärsstrategisk innovation, ledarskap, strategisk HR, marknadsföring och förändringsvilja.

Jonas Ridderstråle anpassar alltid sitt innehåll efter den målgrupp som lyssnar på honom. Han förmedlar sin föreläsning med passion och energi. Med nya intressanta perspektiv inspirerar han sina åhörare att lyfta blicken och se in i framtiden med mod och självförtroende.

Pressbild

Så bokar du Jonas Ridderstråle

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Pontus Bodelsson

Ann Linde

Bengt Gejrot

Jonas Ridderstråle - Föreläsning

Jonas Ridderstråle

Vill du boka Jonas Ridderstrålesom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Jonas Ridderstråle som föreläsare!