Hem / Föreläsare / Jonas von Essen
Jonas von Essen - föreläsare - Speakers&friends

Jonas von Essen

Kan vem som helst få ett minne i världsklass?

Jonas von Essens resa från glömsk drömmare till tvåfaldig minnesvärldsmästare verkar smått mirakulös.

På bara ett och ett halvt år gick han från att knappt komma ihåg sin flickväns telefonnummer till att utklassa den samlade världseliten i minnes-VM. Sedan dess har han medverkat i allt från kinesiska tv-shower och svenska realityserier till australiensiska bilreklamer. Våren 2018 nådde Jonas dessutom nästan hela vägen till seger i TV4:s Talang, efter att till finalen ha memorerat de första 50 000 decimalerna i talet pi! Hans minne har också gett honom en enorm allmänbildning som lett till storslam i både Muren, Smartare än en femteklassare och Postkodmiljonären!

 

Jonas von Essen - föreläsare - Speakers&friends - fotograf Emilia Dalén - Postkodmiljonären Jonas von Essen - föreläsare - Speakers&friends - fotograf Christian Gustavsson Jonas von Essen - föreläsare - Speakers&friends - fotograf Jessica Ahrling

Foto 1 – Emilia Dalén, Foto 2 – Christian Gustavsson, Foto 3 – Jessica Ahrling

 

Bakom den fenomenala minnesförmågan finns tekniker som är så enkla att vem som helst kan lära sig dem och samtidigt så underhållande att åhörarna på Jonas föreläsningar ofta viker sig dubbla av skratt. Genom en trollbindande blandning av interaktiva övningar med publiken, förbluffande minnesdemonstrationer och fascinerande förklaringar tas de som lyssnar med genom en färgsprakande redogörelse för hur hakstudsande mini-kängurus, en raketflygande Dolly Parton och en arg kille med en kycklingklubba i ögat kan hjälpa dem att komma ihåg precis vad de vill!

 

Pressbild – Jonas von Essen (fotograf: Annika Berglund)

 

Länkar:

YouTube, föreläsning för Hjärnfonden – Kan vem som helst skaffa ett superminne?

YouTube, Svenska Postkodlotteriet – Minnesmästaren Jonas von Essen briljerar i heta stolen – Postkodmiljonären

YouTube, Svenska Postkodlotteriet – Jonas von Essen klarade miljonfrågan! – Postkodmiljonären

Så bokar du Jonas von Essen

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Mikael Andersson

Petra Malm

AI-utbildning

Jonas von Essen - föreläsare - Speakers&friends

Vill du boka Jonas von Essensom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Jonas von Essen som föreläsare!