Hem / Föreläsare / Josefin Johansson
Josefin Johansson - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Josefin Johansson

Moderator, konferencier, komiker och allsångsledare

Josefin Johansson – utsedd till Årets kvinnliga komiker 2017 tillika På Spåret-vinnare 2018 – är idésprutan och mångsysslaren som sjunger lika bra som hon skämtar och allra helst i kombination om hon själv får välja.

Josefin har skrivit och agerat för TV och radio sedan 2006 då hennes karriär började på Sveriges Radio P3 och hon har arbetat med flera av Sveriges mest populära radioprogram såsom ”Pang Prego”, ”Morgonpasset Sommar” och ”Musikguiden i P3: Sommarsession”.

Josefin Johansson deltar i årets ”På Spåret” tillsammans med Johar Bendjelloul och är för andra året i rad programledare för ”Smartare än en femteklassare”. Hon har medverkat i många andra TV-program bl.a. ”Allsång på Skansen”, ”Så ska det låta”, ”Intresseklubben”, ”Kändisbarnvakten”, ”Det stora matslaget”, ”Dobidoo” och ”Extra Extra”. Dessutom har hon jobbat som manusförfattare för t.ex. ”Robins”, ”Gabba Gabba” och ”Helt Sant”.

Utöver TV och radio står Josefin mer än gärna på scen som komiker, sångare, allsångsledare och skådespelare. Sedan 2009 har hon ståuppat runt om i Sverige och har på senaste tiden även lagt mycket fokus på en internationell karriär, bl.a. har hon uppträtt i England, Japan och Tyskland. Hon har varit nominerad till Årets kvinnliga komiker två gånger. Josefin turnerade i Sverige med föreställningen ”Tjejgrejer” som nominerades till Årets föreställning. Hon har även skrivit och medverkar i teaterföreställningen ”Drottningsylt” tillsammans med Robert Noack.

 

Låt Josefin leda er allsång

Förutom att vara en knivskarp konferencier eller en jätterolig ståuppare kan Josefin även agera allsångsledare med hennes egna 90-tals-allsång ”My Little Allsång” – en härlig teambuilding-aktivitet och energiboost till konferensen.

 

Knyckare & Josefinito

Josefin och komiker-kollegan Emma Knyckare är en oslagbar duo att boka som konferencierer eller galavärdar. De har exempelvis lett ”Svenska Standup-galan” tillsammans samt har grundat och driver ”Humorkollo” – ett initiativ för att locka fler tjejer till stand-up scenen.

 

Josefin Johansson kan bokas som
  • Konferencier
  • Moderator
  • Programledare
  • Skådespelare
  • Komiker/ståuppare
  • Föreläsare
  • Sångerska
  • Allsångsledare
  • Författare

Så bokar du Josefin Johansson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anders Mårtensson

Josefin Johansson - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Josefin Johansson

Vill du boka Josefin Johanssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Josefin Johansson som föreläsare!