Hem / Föreläsare / Judith Wolst
Judith Wolst - föreläsare - Speakers&friends

Judith Wolst

Hållbarhet, förändring och teknikens roll i samhället

Judith Wolst är entreprenör, digital rådgivare och författare. Hon har arbetat med digitala frågor sedan 2005 och har lång erfarenhet av digitalt förändringsarbete både i näringsliv och offentlig sektor. Idag driver hon bland annat SusTechable som verkar i gränslandet mellan teknik och hållbarhet.

Judith medverkar löpande i media som digital expert och skriver rapporter och artiklar på temat hållbarhet, digitalisering och framtidens teknologier. Hon har stor erfarenhet att arbeta framför kameran, bland annat som programledare för en av Expressens TV-satsningar, som stående inslag i morgonsoffor och som moderator för digitala events.

 

Föreläsningar  med Judith Wolst

Framtiden är hållbar – teknikens roll i den gröna transformationen

Vi har nått en brytpunkt i utvecklingen där disruptiva teknologier skapar möjlighet till helt nya typer av hållbara lösningar framåt. I den här föreläsningen går Judith igenom vilka teknologier som spelar en central roll i den gröna transformationen, hur de bör prioriteras och vad vi behöver veta.

I föreläsningen anpassar Judith sina exempel på tillämpningar utifrån mottagarens bransch och förutsättningar.

 

Digital transformation – rustad för nästa fas?

Den tekniska utvecklingen går in i en ny fas och förändrar återigen spelreglerna för företag och samhället – nu med teknologier som AI, blockkedjor, 3D-printing och IoT i spetsen. Vad behöver vi veta för att stå rustade för framtiden?

Föreläsningen är uppbyggd kring teknikens och affärens/samhällets respektive spelregler och avslutas med fokus på människan och allas vår roll i den digitala omställningen. En mänsklig aspekt som är minst lika viktig som de möjligheter som tekniken skapar.

 

Digitalisering för kommuner och offentlig sektor

Digitaliseringen medför att samhällsmedborgare idag ställer helt annorlunda krav mot vad de gjorde för bara ett par år sedan. Vad innebär detta för kommuner och för offentlig sektor?

Judith brinner extra mycket för hur teknologi kan användas för att skapa ett bättre samhälle. Hon har bland annat arbetat som ordförande för Helsingborgs Stads reformgrupp för digitalisering och driver idag SusTechable.com med fokus på ”Technology of today and tomorrow that has a positive impact on society”.

 

 

Pressbild – Judith Wolst

Så bokar du Judith Wolst

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Johan Eriksson

Sofia Rasmussen

Anders Johnson

Gunilla Herlitz

Judith Wolst - föreläsare - Speakers&friends

Judith Wolst

,

Vill du boka Judith Wolstsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Judith Wolst som föreläsare!