Hem / Föreläsare / Julia Bendelin
Julia Bendelin - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Julia Bendelin

Moderator, konferencier och föreläsare

Julia Bendelin har varit företagare, VD, arbetsgivare och reklambyråchef i snart 20 år och har under alla år varit en ofta anlitad moderator och konferencier, särskilt under Almedalsveckan och olika företagar- och tillväxtdagar. Efter 18 år i reklambranschen är Julia milt sagt bred i sin kunskap.

Julia Bendelin är en mycket erfaren moderator och konferencier. Hennes gotländska dialekt, humor, engagemang och energin i de event hon leder är hennes kännetecken.

I grunden ligger en högskoleutbildning inom ekonomi och IT från Stockholms Universitet och KTH, kryddat med extra poäng i psykologi. Hon räds inte att ta sig an tunga ämnen eller att inspirera andra till stordåd. Att vara påläst, förberedd och ha en god etablerad kontakt med sina uppdragsgivare är hygienfaktorer för Julia som stått på scenen i olika sammanhang i hela sitt liv. Ofta tar hon sig an att vara medproducent för ett evenemang om det saknas.

Som företagare, arbetsgivare och VD har hon lätt att förstå och plocka upp just dessa vinklar och har en instinktiv förståelse för vilka utmaningar man ställs för inom näringslivet. Hon har i sitt yrkesliv dessutom haft kunder inom extremt olika branscher, så som livsmedel, handel, besöksnäring, lantbruk, B2B, fastighets- och byggbranschen, offentlig verksamhet m fl. Som programledare i lokal-TV på Gotland kom verkligen hennes förmåga att locka fram det bästa ur varje gäst; nervösa nybörjare eller mediatränade proffs.

Julia Bendelin har under senaste året uppmärksammats i hela landet och även utomlands då hon som privat aktör införde sextimmars arbetsdag för sina anställda. Det överraskande resultatet av detta och omgivningens reaktioner är något hon gärna föreläser om. Helt enkelt: att vara modig som företagsledare.

 

Pressbild – Julia Bendelin

Så bokar du Julia Bendelin

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Elizabeth Kuylenstierna

Ing-Marie Persson

Jesper Ek

Hélène Barnekow

Vill du boka Julia Bendelinsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Julia Bendelin som föreläsare!