Hem / Föreläsare / Karin Adelsköld
Karin Adelsköld - Boka föreläsning

Karin Adelsköld

Humor & kommunikation

Karin Adelsköld ställde sig på scen som ståuppkomiker för första gången vid 35 års ålder. Karin anlitas ofta som föreläsare inom ämnen som humor, kreativitet, entreprenörskap, kommunikation och teknik och hon väver gärna in erfarenhet från sina tvära karriärbyten och sin erfarenhet av att starta en teknikblogg som kulturvetare.

Om det passar varvar Karin Adelsköld föreläsningarna och moderatorskap med standup, men Karins styrka ligger framför allt i förmågan att inspirera och få folk att våga sig på nya saker, vare sig det är teknik, webben, starta eget eller att bara våga sig på att vara nybörjare.

 

Några exempel på Karins föreläsningar:

Humor & kommunikation
Att använda humor som retoriskt redskap är mycket effektivt i de flesta sammanhang. Enligt internationell humorforskning är humor det bästa sättet för att nå fram genom bruset, och det är en konst som alla kan lära sig. Att använda ståuppens språk och dramaturgi för att locka till skratt gör det både enklare och roligare för dig att få fram ditt budskap. Det är dags att vi tar humor på allvar! En föreläsning som tar upp grunderna i hur humor fungerar och hur du gör för att bli roligare samt går igenom svensk och internationell humorforskning.

Humor och ledarskap -kul på jobbet!
Humor är ett kraftfullt verktyg som, på rätt sätt, kan öka såväl produktiviteten som engagemanget på en arbetsplats. En chef som använder sig av humor får tvärtom vad man kanske skulle kunna tro ökat förtroende hos de anställda och upplevs som både mer intelligent och mer äkta än den som inte gör det. Att använda ståuppens språk och dramaturgi för att locka till skratt gör det både enklare och roligare för dig att få fram ditt budskap. Det är dags att vi tar humor på allvar! En föreläsning som tar upp grunderna i hur humor fungerar och hur du gör för att bli roligare.

Det är aldrig för sent att nybörja!
Varje gång du gör något nytt växer din hjärna. Vare sig du lyckas eller misslyckas. Att barn skulle lära sig snabbare än en vuxen är bara en myt. Inlärningsförmågan är konstant under hela livet. Skillnaden heter attityd. Hur gör man för att våga vara nybörjare som vuxen? Och hur ser en inlärningsprocess ut? Skratta, bli peppad och inspirerad av ståuppkomikern Karin Adelsköld, som utifrån sin egen historia coachar oss i mod, självförtroende och att strunta i sina egna begränsningar.

 

Pressbild

Så bokar du Karin Adelsköld

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Nicklas Bergman

Joséphine Edwall Björklund

Matilda Jarbin

Karin Adelsköld - Boka föreläsning

Karin Adelsköld

,

Vill du boka Karin Adelsköldsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Karin Adelsköld som föreläsare!